Kā zaudēt svaru 2023. gadā: astroloģiskā prognoze, kādu diētu izvēlēties katram mēnesim

Eksperti ir apkopojuši astroloģisko prognozi un diētu katram 2023. gada mēnesim. Ja pareizi pieiesit uzdevumam zaudēt svaru, jums veiksies.

LASI VĒL: Laima Vaikule atklāti atzinās un atklāti pastāstīja, kāpēc viņai nav bērnu. Man asaras saplūst acīs…

Astroloģiskā prognoze 2023. gadam

Kā norāda praktizējoša astroloģe Ba-Zi, Ķīnas astroloģijas skolas dibinātāja, fen šui meistare un teta praktiķe Natālija Gurjanova, no ķīniešu astroloģijas viedokļa aizejošais 2022. gads ir par ātrumu.

Tīģera gads ielika spēcīgu pamatu 12 gadu ciklam, deva startu un kursu jaunajai laika enerģijai.

Tāpēc bija neticami daudz izmaiņu un pārvērtību. Pasaule mums ir parādījusi, cik svarīgi ir atbrīvoties no nevajadzīgām pieķeršanās, saplūšanas, neauglīgām cerībām.

Mēs esam iemācījušies uzņemties pilnīgu atbildību uz sevi. Tīģeris ir agresīvs dzīvnieks, un ne reizi vien pēdējā gada laikā esam spējuši novērot visas uz planētas sakrājušās agresijas atvēršanos.

Ķīniešu trusis ir par jūtu spēku un dziļumu, par sāpēm un prieku, par mistiku un neticamu spēju attīstību, par mācīšanos un zināšanu nodošanu. Trusis bieži paver neticamas iespējas, taču viņam nav pietiekami daudz gara, lai tās izmantotu. Nav brīnums, ka miljardieris izgudrotājs Elons Masks pareģo kontaktus ar citplanētiešu civilizācijām.

as ļoti saskan ar nākamā gada garu un enerģijām. Bet tomēr parunāsim par pasaulīgām, saprotamām un ikdienišķām lietām.

Protams, Trusis ir mīlestības un romantikas patrons. Šis ir auglīgs gads iemīlēšanās, grūtniecība un neticami mīlas piedzīvojumi. Vientuļiem cilvēkiem Trusis noteikti dos daudz iespēju atrast savu dvēseles palīgu, dažādot savu personīgo dzīvi. Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka runa nav par ilgstošu un dziļu pieķeršanos.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment