Kā zaudēt svaru 2023. gadā: astroloģiskā prognoze, kādu diētu izvēlēties katram mēnesim

 

 

Ja vēlies nopietnas attiecības, esi pragmatiskāks un prātīgāks. Svarīgi šogad partneri izvēlēties ar galvu, nevis uz spēcīga feromonu impulsa.

Tiem, kuriem ir attiecības, šis ir pārbaudījumu laiks, īpaši tiem, kas dzimuši Žurkas gadā. Attiecībās ir svarīgi risināt uzticības, greizsirdības, uzticības un tuvības tēmu.

Noteikti pievienojiet vairāk brīvības un romantikas ierastajam dzīves ritmam, ja vēlaties attiecības pacelt jaunā līmenī – 2023. gads noteikti to daudzējādā ziņā veicinās.

No finansiālā viedokļa gads būs jaukts. No vienas puses, Trusis ir ļoti laimīgs dzīvnieks. Šogad būs daudz “neticamas veiksmes”, 2023. gads noteikti nesīs daudzas no lielākajām iespējām ikvienam planētas cilvēkam.

Bet ne visi var tos izmantot. Kāds var būt pārāk impulsīvs lēmumu pieņemšanā un pieņemt nepatieso par īsto. Un kāds, gluži pretēji, paslēpsies “mājā” un visu palaidīs garām. Īpaši svarīgi ir nepārgulēt Pūķa un Suņa gados dzimušos mirkļus.

Tērēšanā un ieguldīšanā jābūt ļoti uzmanīgiem: radīsies kārdinājums pieņemt emocionālus un nepārdomātus lēmumus, kas izrādīsies tev neizdevīgi. Noteikti jāiegulda izglītībā un personīgajā izaugsmē.

Daudzveidīgas iespējas būs tiem, kas vairāk paļausies uz sevi un koncentrēsies uz savām vēlmēm un vajadzībām.

Politikā būs bezprecedenta diplomātisko sesiju un sarunu uzplaukums. Atklātas konfrontācijas vietā sāksies liela spēle – caur manipulācijām ar visu planētas cilvēku apziņu.

LASI VĒL: Laima Vaikule atklāti atzinās un atklāti pastāstīja, kāpēc viņai nav bērnu. Man asaras saplūst acīs…

Lai gan Trusis ir miermīlīgs dzīvnieks, viņš ir pieradis savu mērķi sasniegt par katru cenu, biežāk izdomājot ģeniālus risinājumus. Vai atklāti bruņoti konflikti ar to beigsies?

Drīzāk nē, bet lielāko daļu no tiem nomainīs slēpta konfrontācija, zināmā mērā vēl bīstamāka un notikumu gaitu ietekmējoša.

 

Kādu diētu izvēlēties katram mēnesim

2023. gadā daudzām zodiaka zīmēm būs rūpīgi jārūpējas par savu uzturu, lai līdz 2023. gada beigām spogulī parādītu sava darba rezultātus un tvertu citu apbrīnas pilnus skatienus.

janvārī

Jebkura diēta, kas uzsākta janvāra sākumā, būs neveiksmīga un var negaidīti ietekmēt organismu. Jebkurus mēģinājumus cīņā ar svaru labāk sākt no 12. janvāra – dažas neparastas diētas, piemēram, banānu vai dārzeņu, ir lieliski piemērotas.

februāris

No 1. februāra līdz 19. februārim ir svarīgi pievērst uzmanību nevis tam, ko ēdat, bet gan tam, ko dzerat. Labāk ir izslēgt no uztura jebkurus saldos un saldos dzērienus, kā arī alkoholu – dodiet priekšroku dažādām tējām un ūdenim, pievienojot augļu sulu.

marts

Pirmajā nedēļā ir svarīgi sākt skaitīt patērētās pārtikas kaloriju saturu un uzraudzīt pareizu uzturu. No 9. marta ziemas beriberi dēļ var sākties depresīvi stāvokļi, tāpēc nevajag zaudēt dūšu un turēt pie sava sapņa, pretējā gadījumā pastāv liels risks ar stresu apēst ko garšīgu.

aprīlis

Aprīlī fitnesa nodarbības noteikti nenesīs labumu, tāpēc labāk visu enerģiju novirzīt fiziskajai audzināšanai, kas uztur ķermeni labā formā, piemēram, vingrošanai vai jogai. No 21. aprīļa pienāks Vērša ēra, tāpēc apetīte pieaugs – centies ēst biežāk, bet mazās porcijās, lai kontrolētu izsalkumu.

maijā

Līdz 21. maijam ieskaitot, svarīgi izvairīties no jebkādiem konditorejas izstrādājumiem, jo ​​tie izraisīs strauju svara pieaugumu. Labāk ir veltīt laiku kādai augļu diētai, ko labāk sākt no maija otrās nedēļas. No 22. līdz 31. maijam vairāk jākustas un pietiekami daudz laika jāvelta pastaigām svaigā gaisā.

jūnijs

Lilitas negatīvā ietekme neļaus zodiaka zīmēm adekvāti novērtēt savu izskatu un virzīs uz pastāvīgām šaubām par savu izskatu. Šajā laikā ir svarīgi nekrist galējībās un nemēģināt meklēt ātrus notievēšanas veidus, jo līdz ar tauku masu var zaudēt arī veselību. Izvēlieties sev saudzējošu diētu un tvaicētu produktu pārsvaru.

jūlijā

Jūlijā līdz 22. datumam ir svarīgi uzraudzīt savu garastāvokli. Ja jūsu nervu sistēma ir kārtībā, tad liekie kilogrami izšķīdīs vieglāk. Lai optimālāk zaudētu ienīstošos kilogramus, labāk izvēlēties dažas terapeitiskas diētas, kas ietver saudzējošu uzturu.

augusts

Augustā svara zudums būs viegls, jo samazināsies pati apetīte. Lai sasniegtu labākus rezultātus, vēlams nodarboties ar fizisko audzināšanu un fitnesu. Turklāt treniņiem jābūt ikdienas, bet ne nogurdinošiem.
septembris

Septembrī pastāv liels risks saskarties ar šaubām, nemitīgi sverot plusus un mīnusus. Lai izvairītos no šādām nervu svārstībām, mēģiniet aprunāties ar kādu tuvu cilvēku, pārrunājiet sava izskata jautājumus – šādas sarunas būs aktuālas 3. un 4. septembrī.

oktobris

Īsa diēta oktobra otrajā trešdaļā noderēs visam ķermenim, ne tikai tievēšanai. Zvaigznes iesaka šajā periodā no uztura izslēgt augstas kaloritātes pārtikas produktus, jo īpaši ātrās uzkodas, ceptu pārtiku un konditorejas izstrādājumus. Piešķiriet lielu vietu uzturā piena produktiem, kas labi iedarbojas uz gremošanas sistēmu.

novembris

Novembrī notievēšanas rezultāts būs atkarīgs no garastāvokļa un domām, tāpēc svarīgi no sirds noticēt savai uzvarai un censties būt optimistiskam. Papildus uzturam un fiziskajām aktivitātēm veltiet laiku, lai vizualizētu rezultātu, to figūras elku, uz kuru jūs tiecaties. Jūs varat izveidot kolāžu vai veselu vēlmju karti – tas palīdzēs jums salabot īsto nākotnes ķermeņa tēlu.

decembris

Decembrī visiem, kas vēlas notievēt, jābūt uzmanīgiem, jo ​​nepamatoti stingras diētas var nodarīt nopietnu kaitējumu veselībai. Uztura izvēlei labāk ir sazināties ar kvalificētu speciālistu un iepriekš veikt testus, lai izslēgtu iespēju sabojāt stāvokli. Ja jūtat, ka nevarat to izdarīt, izvēlieties saudzējošu diētu līdz nākamā gada sākumam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment