“Tu gan esi viltīga, izdomāji dzemdēt kārtējo reizi, lai tikai nestrādātu” – grūtniecei pārmeta vīrs

Interneta tērzēšanas vietnēs kāds vīrietis nolēma padalīties savās problēmās – viņš sūkstījās, ka sieva kārtējo reizi ir gaidībās, turklāt tas būšot viņu abu kopējais ceturtais bērns.

“Dažreiz man šķiet, ka viņa to dara ar nolūku! Viņa dzemdē un dzemdē, lai turpinātu sēdēt mājās un nestrādāt. Bet man tagad jāraujas divās maiņās, lai apgādātu kuplo ģimeni,” forumā raksta vīrs.

Vīrietim citi foruma dalībnieki uzdeva jautājumu, vai viņš ir piedalījies šo bērnu radīšanā. Uz to viņš atbildēja izvairīgi, apgalvojot, ka visa atbildība attiecībā uz bērnu radīšanu gulstoties uz sievieti. Kāpēc gan novelt visu uz vīru?

Lasi arī: Draudzene regulāri “nogruzīja” mani ar savām problēmām. Man šķita, ka tūlīt “uzsprāgs galva”, bet tad es izdarīju lūk ko!

Kāds cits pilsonis forumā pastāstīja vēl pārsteidzošāku notikumu. Dažus gadus pēc tam, kad viņš izšķīries no sievas, ar kuru viņam bija kopīga meita, sieviete apprecējusies vēlreiz. Pēc patēva parādīšanās ģimenē sākās strīdi starp meitu un patēvu un tagad…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment