Kā katru dienu ierasties darbā ar smaidu uz lūpām?

Izvēlies labāku veidu, kā doties uz darbu

Tad, kad tu esi nosēdējis 30 minūtes no sava rīta kādā sastrēgumā, tad tas ir tikai loģiski, ka tavs noskaņojums var nebūt tik labs, kā gribētos. Tā vietā tu vari doties uz darbu ar divriteni vai vēl labāk- skrienot. Tu uzlabosi savu veselību un saņemsi endorfīnu devu, kas tev justies daudz laimīgākam.

Iesāc darba dienu lēnām

Tu esi priecīgi ieradies darbā, bet neķeries klāt pie Excel tabulas, kas noplacinās tavu prieku pāris minūšu laikā. Zinātne ir pierādījusi, ka aptuveni 20 minūtes sērfošanas internetā vai sīku darbiņu darīšanas pirms nopietnākiem uzdevumiem, palielina darba produktivitāti par 36%. Cilvēki, kuri paņēma pauzītes un papļāpāja ar saviem kolēģiem arī uzrādīja lielāko dienas produktivitāti.

Aizmirsti par pulksteni

Situācijas, kuras mēs nevaram ietekmēt, ir jāatstāj pašplūsmā, jo domas par tām rada vēl lielāku stresu, kas organismam nav vajadzīgs. Neskaties pulkstenī, tā vietā vienkārši koncentrējies uz darāmo darbu un veic to precīzi un korekti. Plāno savus darāmos darbus un izšķirt tos, kuri ir prioritātes.

Maini darbu

Ja katru rītu, izdzirdot modinātāju, tev ir sajūta, ka tas ir kā signāls došanās boksa cīņā ar Maiku Taisonu, tad ļoti iespējams, ka visiem būs labāk, ja tu nopietni sāksi apdomāt profesijas maiņu. Nekad nav par vēlu, lai pamēģinātu un sāktu kaut ko jaunu. ‘

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment