Kā likt atskatīties katrai sievietei?

2

1. T-krekls, džinsi, viegla jaciņa

Vīriešiem patīk valkāt džinsus un t-kreklus, bet sievietes vēlas, lai tu tam visam pievieno vēl kaut ko – kā, piemēram, vieglu jaciņu vai žaketi. Viss skats uzreiz kļūst labāks, elegantāks un pievilcīgāks.

3

2. Spilgtas bikses, balts klasisks krekls, ādas soma

Krāsains, spilgts aksesuārs, kā, piemēram, bikses, tavam izskatam piešķir īpašu izteiksmīgumu. Un ādas soma noteikti atstās pozitīvu iespaidu uz sievieti.

4

3. Ādas jaka, t-krekls un džinsi

Pieguļoša ādas jaka katram vīrietim ir must-have.Vari valkāt to kopā ar V veida izgriezuma kreklu un džinsiem vai arī parastu t-kreklu. Tas nekad neizies no modes.

5

4. Pieguļošs uzvalks

Katram vīrietim vajag vienu ideāli pieguļošu uzvalku. Ja kārtīgi to kopsi, nesīsi uz ķīmisko tīrītavu un rūpēsies par tā stāvokli, tas ilgi saglabās savu kvalitāti. Un ideāli derošs uzvalks būs ērtāks par džinsu pāri.

6

5. Uzkrītošs pulkstenis

Sievietes vienmēr skatās uz pulksteņiem. Tas vienkārši ir kaut kas, kas piesaista viņu uzmanību. Tam nav obligāti jābūt kam ļoti dārgam – pietiks vien ar to, ka tas būs uzkrītošs un pamanāms.

7

6. Cepure vai šalle…vai abi

Sievietes pievelk aksesuāri. Un pat tad, ja tu esi uzvilcis ko ļoti vienkāršu, vari tam pievienot cepuri vai šalli – sieviete to novērtēs.Viens mazs aksesuārs var izveidot lielu atšķirību.

8

7. Veste

Sievietēm ļoti patīk vīrieši, kuri valkā vestes. Tā arī ir laba alternatīva klasiskam kreklam vai žaketei. Nebaidies no vestes nēsāšanas!

 

Avots: www.mademan.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment