Kā saiet atkal kopā ar savu bijušo?

Otrais solis: Pagaidi nedēļu un uzraksti īsziņu (nezvani!)

Nedēļa nešķiet ne ilgs, ne visai īss laiks. Pa šo mirkli jūs abi būsiet apdomājušies un arī nomierinājušies. Aizraksti īsziņu, kurā pajautā kaut ko pavisam parastu. Painteresējies, kā viņam klājas – skaties, kāda ir bijušā partnera atbildes reakcija un izsecini, vai ir vērts turpināt sarunu.

Trešais solis: Parunā ko neķītru

Atceries tos laikus, kad jūsu seksuālā dzīve attiecību sākumā bija ugunīga? Visi zina, ka šķiršanās sekss ir pats labākais, kas var būt. Bet, stop – neaicini viņu ciemos, necentieties satikties. Runā ko neķītru, izmantojot telefonisku komunikāciju. Aizraksti kādu īsziņu, kurā izpaud kādu savu seksuālo vēlmi, un skaties, vai atbilde būs iedrošinoša vai noraidoša. 

Ceturtais solis: Piedāvā (bet neuzstāj) tikšanos

Tev ir jānogaida vēl nedēļa vai divas, līdz vari spert šo soli. Un neaicini ciemos pie sevis, izvēlies kādu mierīgu vietu, piemēram, kafejnīcu, kur jūs abi varētu apsēsties un aprunāties. Tā tu sevi parādīsi labākajā gaismā, un, iespējams, bijušais partneris sāks domāt par to, ka attiecības ir iespējams atjaunot.

Piektais solis: Uzaicini viņu pie sevis

Šeit lietas var būt mazliet slidenas. Noteikti neuzstāj uz seksu! Ja tas notiek dabiski, tad viss ir kārtībā. Atkal atgādinām – tu centies sevi parādīt labākajā gaismā, tādēļ parādi, ka tev ir svarīgi, ko tavs bijušais partneris domā, jūt un vēlas. Sekss nav labākais veids, kā saiet kopā ar savu bijušo partneri  – vērtīgākas ir sarunas. 

Sestais solis: Saejiet atkal kopā

Vai tas var beigties slikti? Protams. Tomēr labāk ir mēģināt, nekā nemēģināt un nekad neuzzināt. Galvenais ir par to runāt, uzzināt, ko vēlas tavs partneris, vai vēlas palēnām atjaunot izjukušās attiecības. Un svarīgi ir kārtīgi izrunāt to, ko attiecībās centīsieties mainīt, lai atkal tās nepiedzīvotu šķiršanos. 

Ja vēlreiz saej kopā ar savu bijušo partneri, tev viņš ir jāpieņemt tāds, kāds viņš ir. Necenties viņu mainīt!

Avots: thrillist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment