Kad atgriezīsies siltums: sinoptiķi publicē jaunāko prognozi 7 dienām

Nedēļas beigās laika apstākļus noteiks zema spiediena apgabals, būs lielākoties mākoņains laiks, vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Piektdien un sestdien vietām gaidāms lietus, bet svētdien Latvijas teritoriju no ziemeļaustrumiem šķērsos nokrišņu zona, daudzviet līs, kā arī lokāli iespējams pērkona negaiss.

Pūtīs lēns līdz mērens ziemeļu puses vējš, naktīs vietām gaidāma migla. Gaiss naktīs atdzisīs līdz +7…+12, tikai dažviet, saglabājoties biezākai mākoņu segai, gaiss būs siltāks: +12…+17, bet dienās tas iesils līdz +15…+20.

Nākamās nedēļas sākumā laika apstākļus ietekmēs augsta spiediena atzars – nokrišņi mitēsies un biežāk uzspīdēs saule. Gaisa temperatūra saglabāsies līdzīga kā iepriekšējās dienās, tikai, tuvojoties nedēļas vidum, ar rietumu puses vējiem Latvijas teritorijā ieplūdīs siltāks gaiss, un daudzviet termometra stabiņš pacelsies virs 20 grādu atzīmes.

Lasi arī: Kad Natālijai bija 14 gadu, tēvs viņu aizveda uz sporta zāli; Tagad viņai ir ķermenis, kādu vēlētos pat daudzi vīrieši!

Šā brīža prognozes liecina, ka nedēļas izskaņā Latvijas teritorijai no rietumiem pietuvosies plašs ciklons, kas nesīs vairākas nokrišņu zonas un brāzmainu vēju.

LA.lv
Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment