Kad veiksies, kad jāuzmanās? Veiksmīgo dienu kalendārs MARTAM

Auns

Auna dzīvē viss ritēs savu gaitu. Martā būs jūtams nogurums un spēku izsīkums, tāpēc ieteicams pārdomāti saplānot darbus un tiem nepieciešamo laiku. Nav ieteicams veikt kardinālas pārmaiņas. Labvēlīgs laiks ceļošanai, redzesloka paplašināšanai, darījumiem un investoru piesaistīšanai. Ieteicams apmeklēt veselību stiprinošas procedūras un pietiekami izgulēties.

Veiksmīgās dienas: 4.; 9.; 10.; 19.; 20.; 31.
Neveiksmīgās dienas: 3.; 6.; 15.; 21.

Vērsis

Nesavaldība var sabojāt līdz šim veiksmīgi veidotas partnerattiecības gan biznesā, gan privāti. Martā spriedze mazināsies un pavērsies jaunas iespējas savu ideju īstenošanai. Marts ir labvēlīgs gan juridisku jautājumu kārtošanai un līgumu slēgšanai, gan vaļasprieku baudīšanai ar draugiem un domubiedriem.

Veiksmīgās dienas: 1.; 10.; 17.; 19.; 20.; 29.
Neveiksmīgās dienas: 3.; 24.; 25.; 28.

Dvīņi

Dvīņiem joprojām būs sajūta, ka viņiem ir sasaistītas rokas. Lai ko viņi darītu, kāds vienmēr painteresēsies par Dvīņu mērķiem un nolūkiem. Ja ir iekrājušies nepadarīti darbi, ar tiem jātiek galā līdz marta vidum. Marta otrajā pusē pieaugs spriedze, jo apkārtējie nevēlēsies sadarboties un ieklausīties Dvīņu teiktajā. Labvēlīgs laiks kvalifikācijas celšanai un sevis pilnveidošanai.

Veiksmīgās dienas: 6.; 9.; 15.; 20.; 30.; 31.
Neveiksmīgās dienas: 7.; 19.; 28.; 29.

Vēzis

Vēzim veiksies jomās, kur ir vajadzīga radoša pieeja un var improvizēt, bet spriedzi radīs viss, kur ir jābūt akurātam un precīzam. Nav piemēros laiks, lai kaut ko kardināli mainītu, jo tam sekos zaudējumi. Nav ieteicams iegādāties jaunu auto un elektropreces. Veiksies darījumos un sirdslietās. Mazliet vairāk romantikas ikdienā nāks par labu gan pašiem, gan attiecībām ar tuviem cilvēkiem.

Veiksmīgās dienas: 5.; 7.; 12.; 20.; 21.; 25.
Neveiksmīgās dienas: 1.; 4.; 22.; 26.

Lauva

Lauva jutīsies izsists no līdzsvara, jo līdz marta vidum apkārt viss nemitīgi mainīsies un būs daudz neskaidru situāciju. Tāpēc februārī un marta pirmajā pusē jākoncentrējas uz tiešo pienākumu veikšanu un uzmanība jāpievērš tieši sīkumiem. Marta otrajā pusē situācija jūtami uzlabosies un Lauva varēs atgūt visu iekavēto. Šis periods nav piemērots darījumiem un līgumu slēgšanai.

Veiksmīgās dienas: 9.; 18.; 19.; 20.; 21.; 28.
Neveiksmīgās dienas: 12.; 22.; 24.; 25.

Jaunava

Jaunavai nāksies tikt skaidrībā, kam dot priekšroku – “pasaules glābšanai” vai savas dzīves sakārtošanai. Lai izvairītos no spēku izsīkuma, jānosaka prioritātes un rūpīgi jāplāno darbi. Jāieplāno laiks arī atpūtai un ģimenei. Lai izvairītos no pārpratumiem, svarīgi pārliecināties, ka saņemtā informācija ir pareizi saprasta. Piemērots laiks meditācijai un sevis izprašanai.

Veiksmīgās dienas: 1.; 11.; 20.; 21.; 28.; 29.
Neveiksmīgās dienas: 6.; 7.; 26.; 27.

Svari

Svariem veiksies darba jomā, dažādu dokumentu kārtošana un jaunu zināšanu apguve. Jāizvairās no spontānu lēmumu pieņemšanas. Jābūt uzmanīgiem, vadot auto un lietojot elektroierīces. Piemērots laiks darba un dzīves telpas labiekārtošanai, kā arī veselīga dzīvesveida izkopšanai. Ieteicams atvēlēt laiku vaļaspriekiem un kopīgiem pasākumiem ar bērniem vai domubiedriem.

Veiksmīgās dienas: 4.; 14.; 18.; 23.; 27.; 31.
Neveiksmīgās dienas: 2.; 9.; 10.; 28.

Skorpions

Skorpionam jātiek skaidrībā ar to, ko viņš patiesi vēlas, tāpēc ieteicams vairāk uzmanības veltīt savas dzīves prioritāšu noteikšanai. Piemērots laiks, lai risinātu jautājumus, kas tika atlikti. Februārī un marta pirmajā pusē jāapvalda emocijas un neapmierinātības izpausmes, jo tas kaitēs paša reputācijai. Marta otrajā pusē pavērsies jaunas peļņas un karjeras izaugsmes iespējas.

Veiksmīgās dienas: 1.; 6.; 15.; 20.; 25.; 29.
Neveiksmīgās dienas: 3.; 11.; 19.; 30.

Strēlnieks

Strēlniekam būs sajūta, ka viņš strādā par trim, bet netiek pienācīgi novērtēts. Pārslodze var radīt veselības problēmas, tāpēc ir piemērots laiks, lai lūgtu citu palīdzību un atbalstu. Svarīgākos darbus jācenšas padarīt līdz 10. martam. Vēlāk pieaugs noguruma sajūta un tas radīs papildu spriedzi. Labvēlīgs periods relaksējoši ārstniecisku procedūru un skaistumkopšanas salonu apmeklēšanai.

Veiksmīgās dienas: 5.; 8.; 10.; 19.; 23.; 31.
Neveiksmīgās dienas: 6.; 17.; 15.; 21.

Mežāzis

Mežāzis ļausies dzīves plūdumam. Viņu maz interesēs, kas notiek ārpus viņa interešu sfēras. Labvēlīgi apstākļi dažādu dokumentu, atskaišu, pārskatu sagatavošanai un iesniegšanai. Nav ieteicams steigā pieņemt lēmumus vai sākt ko jaunu. Piemērots laiks nelielām ekskursijām vai semināru apmeklēšanai, sava redzesloka paplašināšanai. Labas peļņas iespējas.

Veiksmīgās dienas: 1.; 5.; 7.; 10.; 24.; 28.
Neveiksmīgās dienas: 8.; 16.; 17.; 23.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram jāatmet sava stūrgalvība, jāapvalda asā mēle un jāieklausās citu teiktajā, jo tas nāks pašam par labu. Spītība un principialitāte var novest pie zaudējumiem un sev tuvu cilvēku atsvešināšanās. Sākot ar marta vidu, Ūdensvīram būs ļoti veiksmīgs periods, kas ļaus realizēt ieceres un sasniegt vēlamo rezultātu. Šajā periodā svarīgi sadarboties ar citiem, bet neuzspiest savu viedokli.

Veiksmīgās dienas: 3.; 6.; 7.; 10.; 17.; 30.
Neveiksmīgās dienas: 11.; 19.; 24.; 25.

Zivis

Zivīm būs daudz darbu, kas jāpaveic neilgā laikā, tāpēc viss rūpīgi jāplāno. Šoreiz nāksies paļauties tikai uz paša zināšanām un spēkiem. Pārdomāti jārīkojas ar naudu, jo izdevumi pārsniegs ienākumus. Šajā periodā svarīgi ir labi izgulēties un pienācīgi atpūsties, jo tas mazinās iespēju pieļaut neuzmanības kļūdas. Jāieklausās savās sajūtās un intuīcijā.

Veiksmīgās dienas: 5.; 6.; 12.; 13.; 17.; 29.
Neveiksmīgās dienas: 11.; 15.; 18.; 26.

Avots:

ala111

 

 

1

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment