Kāda bija skolēna ikdiena pirms 10 gadiem? Cik daudz tagad ir mainījies viss…

Skolēni izvēlas skatīties ekrānos lielāko daļu no savas dienas, pat tad, kad viņi šķietami ir pie dabas un varētu baudīt saules starus, tie sāk īgņoties, ka saules gaisma pārāk daudz silda un neļauj saskatīt, kas notiek telefona ekrānā.

Kā tika pavadīta skolas diena pirms 10 gadiem?

 

1. Tu piecelies no rīta ar īsta modinātāja palīdzību.
Tev uz naktsgaldiņa ir īsts pulkstenis, kurš ir jānoregulē, griežot ar roku, lai nākamajā rītā tu dzirdētu modinātāju, kuru nevar “atlikt” vairākas reizes.

 

2. Tu izvēlies savu mīļāko CD, kuru pats esi ierakstījis

Lai no rīta būtu vieglāk pamosties, tu atver savu CD maku, kurā ir lērums taviem sarakstītiem diskiem. Izvēlies vienu, ieliec milzīgajā mūzikas atskaņotāja un ļaujies mūzikas ritmiem.

 

  1. Želeja matos, cik vien kārojas

Tu vēlies būt stilīgs un saliec savos matos ļoti daudz matu želejas un sacel visus iespējamos matus pret debesīm. Tu patiešām šķieti stilīgs, jo tu diemžēl neesi vienīgais ar šāda veida frizūru.

 

  1. Uzmet savu mugursomu uz viena pleca

Tas ir pilnīgi neveselīgu un deformē tavu muguru, bet mugursomas nēsāšana uz viena pleca ir īpaši stilīgi un ir jāseko modei. Kā arī, ja tu nēsā mugursomu uz abiem pleciem, tad nolaid to pēc iespējas zemāk, lai tā dauzās pret tavu dibenu.

 

  1. Tu koncentrē savu enerģiju uz to, lai klasē tevi nepamana

Tu mēģini saplūst ar galdu, krēslu vai jebko citu, lai tikai skolotāja neizsauktu pie tāfeles. Acu kontakts vispār nedrīkst eksistēt, jo tas automātiski ir spriedums, ka tu tūlīt dosies pie tāfeles.

 

  1. Starpbrīdis- priecīgais laiks

Beidzot pienācis laiks, kad tu drīksti sarunāties ar saviem klases biedriem, izskrieties un uztaisīt “fišku” čempionātu. Tikšanā ārā, svaigā gaisā ir kā tikšana Leiputrijā- tevi neviens nedrīkst apsaukt par skaļu uzvedību vai pārāk nemierīgu kustēšanos.

 

  1. Tu attaisi košļājamās gumijas paciņu, kad citi redz

Visi to pamana un tas ir spriedums, ka tava pus paciņa košļājamās gumijas būs izdalīta pusei no klases biedriem, jo neviens neskatās savos Iphone ekrānos.

Avot: sooziq.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment