Kādas lietas var ievietot trauku mazgājamajā mašīnā: no sanitārajiem piederumiem līdz apaviem

Mūsdienās daudziem cilvēkiem ir tik svarīgs mājsaimniecības palīgs kā trauku mazgājamā mašīna. Laba tehnika lieliski tiek galā ar netīrumu noņemšanu no traukiem, taču tas vēl nav viss, ko tā spēj.

Augsta temperatūra var noņemt netīrumus no daudziem priekšmetiem. Trauku mazgājamā mašīna arī ietaupa ūdeni, kas ir patīkams bonuss. Mēs jums pastāstīsim, kādas lietas var mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā.

Vannas istabas piederumi

Vannas istabā vienmēr ir mitrs, kā rezultātā uz ziepju trauciņiem, zobu birstes kausiņiem rodas pelējums. Arī pašas zobu birstes sevī glabā daudz baktēriju. Visus šos piederumus var droši ievietot trauku mazgājamajā mašīnā, tā lieliski notīrīs priekšmetus no pelējuma un baktērijām.

Lasi vēl: Eksperts stāsta, kāpēc pieaugušajiem bērniem ir svarīgi dzīvot atsevišķi no vecākiem

Bērnu rotaļlietas

Kā zināms, zīdaiņiem patīk visu likt mutē un viņiem nav īsti svarīgi ievērot roku higiēnu. Bērnu lietas ir rūpīgi jāiztīra. Jo īpaši mēs runājam par rotaļlietām. Ja tām nav elektrisko elementu, šādus priekšmetus var bez bažām nodot trauku mazgājamajā mašīnā. Tā lieliski iztīrīs mīkstās rotaļlietas, kā arī plastmasas klucīšus un citus rotaļām paredzētus priekšmetus.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment