Kādas saulesbrilles izvēlēties pludmalei?

Vai tu esi sērfer puiša tips, jūrnieks vai skarbais baikeris, tev ir jāaizsargā savas acis pret saules stariem, lai cik patīkami arī tie būtu. Saulesbrilles ir tik pat svarīgas kā sandales, pret apdeguma krēms, šorti un t-krekls, lai izskatītos stilīgi dienā, kad dodies uz pludmali.

  1. DITA

Ļoti populāras gan sieviešu, gan vīriešu vidū ir aviatora tipa saulesbrilles, tieši tāpēc tev vajadzētu no tām izvairīties, ja tu vēlies izcelt un pasvītrot savu individuālo stilu. Firma DITA piedāvā nobrieduša, inteliģenta vīrieša saulesbriļļu stilu. Šo saulesbriļļu pāri ir izvēlējies nēsāt arī Breds Pits. Šis rāmja tonis piestāvēs ikvienam ādas tonim, nesagādājot tev rūpes par toņa sakritību.

DITA

  1. Lacoste

Šī ir klasiku klasika, kura nav izgājusi no modes un piestāvēs jebkura vecuma vīrietim. Gan nobriedušam uzņēmuma vadītājam, gan brīvā stila piekritējam. Aptumšotās lēcas tev ļaus arī neuzkrītoši un neuzbāzīgi nodarboties ar kādas dāmas novērošanu, viņai pat nenojaušot.

LACOSTA

  1. Oakley

Ja tu esi aktīvās atpūtas piekritējs un mīli pavadīt laiku jūrmalā sērfojot, airējot, tad tev ir nepieciešamas brilles ar polarizētam lēcām, kuras īpaši labi pasargās tavas acis no baltajām smiltīm, kuras mirdz spožāk saules gaismā. Kā arī viļņi mēdz būt ļoti redzi kairinoši, kas saules stari sāk ar tiem spēlēties. Šīs brilles ir radījis divkārtējais Olimpiskais čempions snovbordā- Šons Vaits (Shaun White).

OAKLEY

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment