Kādi vīrieši pievelk katras profesijas sievietes?

Intelektuāles

Skolotājas, ārstes, ekonomistes, juristes nevar lepoties ar lielu izdomu mīlas lietās, tāpēc augsti vērtē tos partnerus, kuri intīmajiem priekiem pieiet radoši un ar degsmi.

Viņas dievina visu jauno un neizbaudīto, bet ar atrunu, ka netiek pārkāptas pieklājības normas. Vīriešiem, kuriem šīs sievietes dod priekšroku, jābūt apveltītiem ar dzelzs izturību, lai spētu uzklausīt nebeidzamo vērtīgo norādījumu plūdus. Tiem, kuriem tas izdodas, ir stabilas izredzes ilgus gadus palikt kopā ar mīļoto sievieti.

Diemžēl šādu “laimīgo” nav daudz, un laulības šķiršanu skaits “intelektuāļu” vidū ir liels.

Dzelzs lēdijas

Runa ir par šoferēm, transporta līdzekļu vadītājām, policistēm, lidotājām, dzīvnieku dresētājām un visām tām daiļā dzimuma pārstāvēm, kuru darbs saistīts ar nepārtrauktu risku. Šīs sievietes dod priekšroku maigiem, piekāpīgiem un saimnieciskiem vīriešiem.

Ja vīrietis brīvdienas rītā gatavs aizbraukt uz tirgu pēc produktiem, uzmazgāt grīdu un pagatavot pusdienas, “dzelzs lēdija” nebeigs viņu slavēt un nēsās uz rokām. Bet, kas attiecas uz seksu, tas viņai nav īpaši svarīgs – iespaidu arī bez tā ir pietiekami.

Bohēmiķes

Aktrises, mākslinieces un citu radošo profesiju pārstāves seksu uztver kā izpētes objektu.

Turklāt, nododoties mīlas priekiem, šīs dāmas nepārtraukti domā par to, kā sevi labāk pasniegt, kādu pozu ieņemt, lai viss būtu vienreizīgi un efektīgi. Parasti gan izdomu, gan iniciatīvu viņas ņem savās rokās, taču nelaime tā, ka bohēmai piederīgajām dāmām ne pārāk rūp tas, cik labi jūtas vīrietis viņai līdzās un vai viņu attiecības ir harmoniskas.

Lasi vēl: 15 skaistākās sievietes, kuras kādreiz bija vīrieši: tu neticēsi savām acīm!

Galvenais, lai viss notiktu skaisti – kā filmā.

Zinātnieces

Sievietes, kuras savu dzīvi veltījušas zinātnei, līdz pat matu galiem iegrimušas savā darbā un pret seksu attiecas kā pret kaut ko otršķirīgu.

Viņuprāt, šī nodarbe nav tā vērta, lai par to domātu un runātu. Ir intīmas attiecības – labi, ja nav – var iztikt. Arī gultā zinātnieces turpina domāt par darbu: par eksperimentiem, simpozijiem, konferencēm. Parasti cenšas sev izvēlēties arī atbilstīgus partnerus. Arī tad, ja partneris nav ne zinātņu doktors, ne profesors, tā nav liela nelaime.

Galvenais, lai vīrietis saprastu, ka viņa sevi visu velta zinātnei, un nekā svarīgāka pasaulē viņai nav.

Pašaizliedzīgās

Pārdevējas, viesmīles, pavāres, apkalpošanas sfērā nodarbinātās sievietes uzskata, ka mīlas prieki ir teicams, bet nebūt ne vienīgais veids, kā nostiprināt ģimeni.

Viņuprāt, ne mazāk svarīgas ir arī patiesas un sirsnīgas rūpes vienam par otru, tāpēc “pašaizliedzīgās” visādi cenšas izdabāt savam partnerim. Diez vai viņas sarīkos romantiskas vakariņas sveču gaismā, toties sātīga maltīte un tīrs krekls būs vienmēr.

Šīs sievietes labprātāk izvēlas patstāvīgus un lietišķus vīriešus, taču labi sadzīvo arī ar tiem, kuri ir slinki un bez iniciatīvas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment