Kāds Latvijai un pasaulei būs jaunais 2023. gads, kurš paies Melnā Zaķa ietekmē

Vissvarīgākā Melnā ūdens zaķa īpašība ir tā, ka viņš ir brīnišķīgs ģimenes cilvēks, kuram patīk komforts un mājīgums, romantika un pilnīga savstarpēja sapratne. Nākamajā gadā svarīgi pievērst maksimālu uzmanību mājas darbiem, rūpēties par radiem un draugiem. Noskaņojieties uz visvarenu mīlestību, komfortu, absolūti pozitīvu.

2023. gads ir mājokļu jautājumu risināšanas gads. Turklāt vēlams viņu satikt bez parādiem un pretenzijām. Turklāt mēģiniet izlīgt mieru ar tiem, ar kuriem jūs strīdaties.

Zvaigžņu speciālisti atgādina arī 2023. gada saimnieku stihiju, un tas ir ūdens. Šis elements ir maigums un tajā pašā laikā spēks un pārliecība. Ir vērts atzīmēt, ka Trusis ir lielisks diplomāts, un viņš palīdzēs izvairīties no konfliktiem.

Lasi arī: Kaimiņi adoptēja puisēnu. Pagāja pieci gadi, bet mazais cilvēciņš ģimenei atnesa īstu postu. Lūk, kas tam bija par iemeslu!

Zaķa maigums ir tā galvenais spēks, un pat strīdos būs iespējams uzvarēt, bet tikai ar sarunu, strīdu un pārliecības palīdzību.

Visbeidzot, 2023. gada saimnieks ir ļoti draudzīgs. Viņa aizbildniecībā būs iespējams nodibināt jaunus sakarus, atrast jaunus draugus un uzticamus partnerus. Jā, un mīlestībā viņš ir elastīgs. Tāpēc tuvākajā gadā personīgajā dzīvē nevajadzētu būt satricinājumiem un satricinājumiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment