Kādu balto T-kreklu iegādāties?

Katram vīrietim savā skapī ir jābūt vismaz vienam vienkāršam un neuzkrītošam baltam t-kreklam. Ir būtiski, lai tas glaimotu tavām auguma aprisēm, lai tas ir labas kvalitātes, prasmīgi šūts un no laba auduma. Tāpēc nebrīnies, ja parasts, balts, bet kvalitatīvs t-krekls var maksāt dārgāk nekā t-krekls ar apdruku vai kādiem uzšuvumiem.

Parastais vienkāršais stils

Klasiskais piegriezums, kuram būtiski ir izvēlēties sev atbilstošo izmēru. T-krekls var labi izskatīties tikai, tad, ja tas pareizi “guļ” uz tava auguma. Tīras līnijas, nekā lieka. Radīts no kokvilnas auduma, kas ir ļoti patīkams un veselīgs ādai, bet ar elastāna piejaukumu, lai tas saglabā savu nemainīgo formu un mazliet piekļaujas pie tavas ādas.

Jil Sander

Garais t-krekls

Ja tu tomēr neesi pilnīgākās klasikas piekritējs, tad vari pamēģināt iegādāties t-kreklu, kurš ir pagarināts. Tas tev piešķirs brīvāku, neformālāku izskatu. Šāda tipa t-krekli ir aizgūti no repa kultūras, kurā tendence ir nēsāt lielāka izmēra, brīvākas drēbes. Garā t-krekla veids gan saglabā tev nepieciešamos izmērus plecu daļā un piedurknēs, bet vienīgais, kas tiek mainīts ir apakšmalas garums.

Rick Owens

V veida izgriezums

Šis t-krekls pēdējos gados ir īpaši iecienīts vīriešu vidū. Tas ir mazs klasikas uzlabojums. Ne visiem patīk un piestāv klasiskais apaļais kakla izgriezums, tāpēc tika radīt t-krekls ar v-veida izgriezumu, kas akcentē tavu plecu līniju un kaklu. Lielākajai daļai vīriešu šāda tipa krekli izskatās labāk, jo apaļā kakla izgriezuma krekli rada ilūziju, ka kakla vienkārši kaut kur nogrimst. Vasarā pavisam noteikti ir vērts pamēģināt t-kreklu ar v-veida izgriezumu.

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment