Kamēr viņa draudzene dzemdēja viņa bērnu, viņš izdarīja kaut ko pilnīgi nepiedodamu

1

 

Kā izrādās, vīrietis izmantoja izdevību, lai apprecētos ar citu sievieti, atstājot sava bērna māti izmisušu un salaužot viņas sirdi.

2

Hetere saprata, kas īsti notiek tikai pēc dēla piedzimšanas – sieviete atvēra Facebook vēstuli no drauga, kurš atsūtīja viņai fotogrāfijas, tajās redzams Adonīss kopā ar savu jauno sievu, vācu tūristi.

Hetere, profesionālā dejotāja, pastāsta: “Kad atvēru vēstuli, es jutos tā, it kā man pāri būtu pārbraucis autobuss.

Adonīss apskāva sievieti baltā kāzu kleitā.

Es nespēju aptvert notiekošo, jo vairāk par to domāju, jo absurdāka situāja kļuva.

Mēs atsevišķi pavadījām tikai pāris nedēļas, nevar būt, ka Adonīss paspētu satikt kādu citu un organizēt kāzas mazāk kā mēneša laikā.

Sākumā es biju tik satraukta, ka neatpazinu attēlā redzamo sievieti. Tad, sev par lielu izbrīnu, es sapratu, ka tā ir Jūlija.

Viņa bija vācu tūriste, kura apmetās tajā pašā viesnīcā. Aptuveni gadu iepriekš es ievēroju, ka Adonīss ir uzaicinājis viņu draudzēties sociālajā vietnē Facebook un dažkārt ar viņu sarakstījās.

4

Tās nebija seksuāla rakstura attiecības, bet mani tās darīja aizdomīgu. Adonīss mani pārliecināja par to, ka starp viņiem nekā nav un, kad uzzināju, ka esmu stāvoklī pilnīgi par to aizmirsu.”

Kad Hetere piezvanīja Adonīsam un lika atzīties, viņš apstiprināja, ka apprecējies ar Jūliju, bet zvērēja, ka darījis to, lai iegūtu vīzu.

Hetere paskaidroja, ka kopš iepazinusi Jūliju, viņa krasi mainījusies. Jaunā māmiņa sievieti atcerējās kā tuklu pelēko peli, bet tagad viņa bija zaudējusi svaru un nokrāsojusi matus, lai līdzinātos Heterei.

5

“Es piezvanīju Adonīsam un jautāju, kādēļ Jūlija ir kāzu kleitā. Viņš ieturēja pauzi un tad teica, ka viņam ļoti žēl. Es noliku klausui un izplūdu asarās,” atzīstas Hetere.

Viņai izdevās atklāt, ka Adonīss slepus satikās ar Jūliju viņai aiz muguras. Vīrietis pārvācās uz citu viesnīcu, apgalvojot, ka atradis tur darbu, bet patiesībā satikās ar citu sievieti.

Jaunā māmiņa ir pārliecināta, ka abi kopā slepus plānojuši apprecēties, kamēr Hetere atradās Apvienotajā Karalistē.

“Es jūtos tik muļķīgi, ka uzticējos Adonīsam. Viņš pret mani izturējās kā pret karalieni un es biju sajūsmā par bērniņa piedzimšanu.

Nespēju tam noticēt. Adonīss atstāja iespaidu, ka vēlas ar mani būt kopā līdz mūža galam, bet, kamēr es laidu pasaulē mūsu dēliņu, viņš apprecēja citu sievieti,” stāsta satriektā Hetere.

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment