Kardiologs saka, ka jūs 100% dzerat ūdeni ne tajā laikā. Lūk, kā vajag!

Senajās kultūrās tika uzskatīts, ka 90% cilvēku slimību izraisa nepietiekama ūdens dzeršana. Tas tiek uzskatīts arī mūsdienās, jo dzeramais ūdens palīdz izvadīt no mūsu ķermeņa toksīnus, kas var radīt problēmas ikdienas dzīvē.

Zinātnieki jau ilgu laiku diskutē par to, cik daudz ūdens cilvēkam dienā nepieciešams. Patiesībā nav nozīmes tam, cik daudz tu izdzersi, ja izdzersi to nepareizā laikā. Jā tieši tā!

Dzerot ūdeni pēc šīs shēmas pāris nedēļas, tad redzēsiet izmaiņas sevī un savā ķermenī!

 

Pēdējā laikā ir pieņemts, ka jādzer pēc iespējas vairāk ūdens. Tomēr galvenais ir nevis tas, cik daudz ūdens izdzer, bet gan tas, kad to izdzer. Lūk, pēc kardiologa domām, vislabākie ūdens dzeršanas laiki:

 

1.Divu glāžu ūdens izdzeršana uzreiz pēc pamošanās palīdzēs orgāniem “iekustēties” jau no paša rīta.

 

2.Glāze ūdens vienmēr jāizdzer 30 minūtes pirms ēšanas, lai palīdzētu pārstrādāt smagu pārtiku un izvairītos no vēdera uzpūšanās.

 

3.Pirms vannas izdzert 1 glāzi ūdens. Tas palīdzēs stabilizēt asinsspiedienu.

 

4.Pirms gulētiešanas izdzeriet glāzi ūdens, lai palīdzētu labāk aizmigt un samazinātu slodzi uz sirdi. Ja šādās reizēs ieviesīsiet dzert ūdeni, iespēja saslimt ar sirds slimībām samazināsies par 95%.

 

Turklāt vēl viens šādas sistēmas ieguvums ir tas, ka jūs uzlabosiet savu veselību un jūsu ķermenis būs par to ļoti pateicīgs. Papildus šo laiku ievērošanai jūs sajutīsiet, kā jūsu ķermenis zaudē taukus un pārvēršas par skaistu, proporcionālu ķermeni.

Noteikti padalieties ar šo svarīgo informāciju ar saviem draugiem jau tagad!

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment