Karina uzrakstīja atteikšanos no meitas un priecīga gatavojās izrakstīties no dzemdību nama. Neviens nespēja viņu pārliecināt

Nākamajā dienā Sergejs ieradās dzemdību namā. Kopā ar dzemdību nama vadītāju viņi mēģināja vest jaunizcepto māmiņu pie prāta, bet viss bija velti. Viņa par meitu neko negribēja dzirdēt.

Tēvs lūdza parādīt bērnu. Viņam iedeva halātu, bahilas, masku un aizveda uz bērnu palātā. Asja sēdēja pie durvīm uz krēsla un baroja viņa meitu ar krūti.

Sergejs ilgi stāvēja pie stikla un vēroja šo ainu. Sieviete maigi noglāstīja autiņbiksītēs ietīto augumu un piespieda to sev klāt. Mazā meitene ar labu apetīti zīda krūti.

Asja pacēla galvu un ieraudzīja pie palātas loga vidēja vecuma vīrieti. Viņš samulsa un aizgāja.

Karina uzrakstīja atsacīšanos no meitas. Un priecīga gatavojās izrakstīties no dzemdību nama. Neviens viņu nespēja pārliecināt.

Arī Asju izrakstīja. Viņas mazulīte nepārdzīvoja nakti.

Viņa pēdējo reizi baroja Karinas meitu un rūgti raudāja. Mātes jūtas bija tik spēcīgas, ka viņa pēdējo pāris dienu laikā bija pieķērusies meitenītei. Šis patīkamais smagums uz rokām un piena aromāts… Sava zaudētā bērna pārdzīvojums un šķiršanās no otras mazulītes pildīja ar sāpēm viņas sirdi. Asju mājās neviens negaidīja. Viņai nebija vīra, dzemdēja sev.

Karina priecīgi rosījās pa palātu. Sergejs bija jau atbraucis un sēdēja mašīnā pie dzemdību nama. Bet jaunajai sievietei gribējās likt viņam viņu pagaidīt. Lai pamokās. Bet tad viņa iznāks – visa tāda slaida, skaista. Sieviete uzskatīja, ka vīrs ir jātur īsā pavadā.

Paņēmusi somu, viņa piegāja pie loga un apstulba.

LASI VĒL: Pēc apšaubāma komplimenta 40 gadu vecumā sapratu, ka pietiek tēlot jaunu dāmīti. Lūk, ko es izdarīju!

Ārā bija atvasara. Diena bija skaidra un saulaina. Sergejs, viņas Sergejs, ar košu rožu pušķi satika sievieti, kas, kā runā, bija viņu meitas barotāja. Karīna nevarēja pakustēties no savas vietas – viņa bija tik pārsteigta. Viņš kaut ko stāstīja apmulsušajai sievietei, un viņa klausījās, noliekusi galvu. Un tad viņš paņēma meitu no medicīnas darbinieka rokām un visi kopā devās uz mašīnu.

-Bet kā tad es? – klusām čukstēja Karina.
– Tu būsi jauna, skaista un slaida. Un dzīvosi sev, – nenoturoties viņai atbildēja gados vecāka sanitāre, kura tajā brīdī uzkopa palātu.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment