Kas IKVIENAM vīrietim ir noteikti jāzina par grūtniecību

Gatavojies “grūtniecības smadzenēm”

Viņa sāks aizmirst izdarīt pašas vienkāršākās lietas, piemēram, kur viņa ir nolikusi savas brilles. Esi pacietīgs. Viņa to nedara speciāli.

Viņa nav nemaz tik vārīga

Tu vari savai grūtniecei-draudzenei ik pa laikam palīdzēt, bet, ja darīsi to pārāk bieži, viņa sāks justies tā, it kā pati neko nespētu vairs izdarīt.

Spilveni sāks kļūt labāki par tevi

Aizmirsti apkampšanos un savu vietu gultā. Tikai lieli viņas auguma cilvēki palīdzēs paciest grūtniecības nekomfortablo sajūtu.

Viņai būs briesmīgas garastāvokļa maiņas

Hormoni šajā laikā trako, viņa var pēkšņi izplūst asarās, tāpat arī viņu būs ļoti viegli aizkaitināt. Nedusmojies par to uz viņu, esi spēcīgs atbalsts. Esi viņai blakus un palīdzi nomierināties.

Viņai nebūs enerģijas mājas darbiem

Nenosodi viņu par netīrajiem traukiem izlietnē. Pat pavisam parasti mājas darbi no viņas prasa milzīgu enerģijas daudzumu.

Viņa jau zina, ka paliek lielāka

Nav pārāk labi viņai regulāri teikt, cik ļoti labi izskatās viņas lielais vēders. Viņa jau tā ir ļoti jūtīga par savām auguma izmaiņām – nevajag to censties pastiprināt.

Tev viņu nāksies bieži barot

Viņa ēdīs daudz. Viņa baro ne tikai sevi, bet arī jūsu bērniņu. Ja viņa saka, ka ir izsalkusi, pēc iespējas ātrāk sagādā viņai ēdienu. 

Uz kādu laiku iepauzēsies jūsu intīmā dzīve

Grūtniecība fiziski nav vienkārša, tādēļ viņa ne vienmēr varēs piepildīt tavas seksuālās vēlmes. Tev ir jābūt pacietīgam un jāatrod kāds hobijs.

Neēd viņas ēdienu

Ja viņai ir kāds īpašs našķis, neēd to, jo, ja viņa ieraudzīs, ka to dari, ar tevi būs cauri.

Tu nedrīksti sūdzēties

Lai arī kas notiktu tavā dzīvē, viņa ir tā, kura iznēsā bērnu. Viņa ir tā, kura iet cauri visām fiziskajām un emocionālajām pārmaiņām. Esi viņai blakus, kad viņai tas ir vajadzīgs un neapkrauj viņu ar savām problēmām.

Avots: wittyfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment