Kas jāiekar eglītē katrai zodiaka zīmei, lai 2023. gads būtu laimīgs un veiksmīgs

Daudzi jau tagad ar nepacietību gaida 2022. gada beigas, jo tas nav bijis viegls. Taču, lai kā arī būtu, astroloģe Marina Ņevska iesaka gadu sagaidīt uz pozitīvas nots, lai jaunais gads būtu pavisam citādāks.

Eksperte sacīja, kas katrai zodiaka zīmei ir jāiekar eglītē, lai iepriecinātu 2023. gada simbolu Melno ūdens trusi.

Ko piekārt eglītē atbilstoši savai zodiaka zīmei

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Auni ir pieraduši būt labākie it visā, tāpēc viņi rotās Ziemassvētku eglīti ar rotājumu, kura nevienam noteikti nav. Astroloģe Marina Ņevskaja iesaka zīmes pārstāvjiem izrotāt Ziemassvētku eglīti ombre stilā.

Tātad augšpusē dekorācijām jābūt gaišās krāsās, bet apakšā – tumšās. Jūs varat izrotāt Ziemassvētku eglīti papildus arī ar tumši ziliem rotājumiem.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)

Vienkāršs lauku stils lieliski saskan ar Vērša enerģiju. Turklāt 2023. gada simbolam nepatīk pretenciozitāte. Ziemassvētku eglīti var izrotāt ar dzīvnieku figūrām, kas dzīvo mežā.

Nevajadzētu būt daudz rotājumiem, pretējā gadījumā viss izskatīsies pārspīlēti.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņi ir pieraduši vienmēr būt darbībā, tāpēc viņi ķeras pie vairākām lietām vienlaikus. Astroloģe Marina Ņevskaja iesaka eglīti izrotāt ar košām, bet ne daudzkrāsainām rotaļlietām.

Stilīgi izskatīsies lielas sudraba bumbiņas ar zilām lentītēm.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēži ir pieraduši, ka tos ieskauj komforts. Ideāls variants vecmodīgiem zīmes pārstāvjiem būtu dzīvīga Ziemassvētku eglīte mājā, kas rotāta ar rotājumiem ģimens lokā.

Astroloģe iesaka izvēlēties oranžas un zelta rotājumus. Turklāt svētku eglīti var izrotāt ar apelsīna šķēlītēm.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvas ir pieradušas, ka viss apkārt izskatās grezns, tāpēc viņu Ziemassvētku eglītei ir burtiski jāspīd. Bronzas vai zelta krāsu palete palīdzēs atjaunot svētku mirdzumu.

Tomēr neizmantojiet lielus rotājumus.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavām patīk neitrāls dizains, viņām nav nepieciešami spīdumi. Viņi dod priekšroku klasikai – Ziemassvētku eglītei, kas rotāta ar sudraba un zelta rotājumiem. Jūs varat tos atšķaidīt ar sarkanām rotājumu krāsām.

Galvenais nosacījums lai rotājumi nav pārāk daudz.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svariem patīk minimālisms, tāpēc viņiem patiks Ziemassvētku eglīte, ko rotā viena vai divas garas lentītes. Lai pievienotu dažādību, zem Ziemassvētku eglītes varat ievietot Ziemassvētku vecīša un sniegbaltītes figūru.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Ideāls variants Skorpionam, pēc astrologa domām, ir mākslīgā sudraba eglīte. To lieliski papildina lielas metāla rotājumis un pērlīšu lentītes. Ja eglīte ir dabīga, tad ar bundžas palīdzību tam var piešķirt metālisku spīdumu.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekiem ļoti patīk ceļot, tāpēc Marina Ņevska viņiem iesaka eglīti izrotāt skandināvu stilā – hygge. Kā dekoru varat izmantot koka rotājumus  un smalkas lentītes ar  eglītes gaismiņām.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Kompakta, vienkārša Ziemassvētku eglīte patiks Mežāžiem. Jūs varat to izrotāt ar  vecā tipa  rotājumiem un spilgtām krāsām. Kas attiecas uz lietu, tad to nevar izmantot, jo tā jau būs par daudz.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Spīdīgas rotaslietas nav par Ūdensvīriem. Viņi dod priekšroku jūras stila Ziemassvētku eglītei. Izmantojiet maigas zilas un smilšu nokrāsas, amatniecības vītnes, gliemežvākus utt.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Tā kā Zivis bieži balansē starp realitāti un fantāziju, astroloģe iesaka viņām izrotāt Ziemassvētku eglīti fantastiskā stilā. Kāpēc gan nepakārt kādu konfekti svētku eglītē? No ledenes var izgatavot vītni.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment