Vedekla dzemdē vienu mazuli pēc otra un es palīdzu, cik varu, bet man tas vairs nešķiet normāli

Dēls apprecējās, kad viņam bija 33 gadi. Tagad tas šķiet normāli, bet agrāk tika uzskatīts, ka par vēlu. Viņš apprecējās, kad viņa draudzene palika stāvoklī. Mēs bijām priecīgi, jo šis ir mūsu pirmais mazbērns.

Piedzima meitiņa un mēs bijām laimīgi. Sieviete, kas dzemdējusi mazuli, ir laba saimniece un vienmēr uztur savu māju tīru un spīdīgu. Viņa aizraujas ar adīšanu, kas mani pārsteidza, jo pati to nekad neesmu darījusi.

 

Ņemot vērā visu, mana vedekla ir laba jauna sieviete ar normālu raksturu, un mans dēls ir apmierināts ar viņu. Es nevarēju neko vairāk vēlēties.

 

Dēls un viņa sieva paziņoja, ka ir stāvoklī ar savu otro bērnu. Šoreiz tas bija zēns. Viņi sāka remontēt māju, ko bijām mantojuši no vecmāmiņas. Mēs bijām priecīgi dzirdēt šīs ziņas.

 

Nepagāja ne trīs gadi pēc tam, kad vedeklai piedzima trešais bērniņš, kad viņa paziņoja, ka ir atkal gaidībās. Šoreiz viņa palika stāvoklī ar ceturto bērnu.

 

Jāpiemin, ka mans dēls dzīvo no algas līdz algai. Paldies Dievam, ka rokas aug no īstās vietas – mājās visu prot salabot, strādā celtniecībā, daudzus mājas darbus dara pats.

Viņš ir vienkāršs šoferis. Vai tiešām bija vajadzīgs vēl viens bērns? Dēla mājās tikpat kā nav. Visu laiku viņš ir aizņemts ar pamatdarbiem, kā arī raujās haltūrās.

Dabiski, ka viņa sieva dara visu iespējamo, lai “izsistu” sev visus iespējamos pabalstus. Un viņai pat izdevies iegūt maznodrošinātas ģimenes statusu, tāpēc valsts viņai maksā vēl vairāk. Dažreiz viņai piešķir piecpadsmit eiro pabalstu, vismaz paldies par to.

 

Lai gan viņa ir ļoti ekonomiska, man tas šķiet kaitinoši. Nav iespējams skatīties uz mazbērniem bez žēluma, jo vedekla viņiem pērk tikai lietotas drēbes no tiešsaistes vietnēm. Toties no pensijas nopirku viņiem jaunas kurpes, jo uzskatu, ka kurpēm un zābakiem jābūt jauniem.

 

 

Pirms Jaungada mana vedekla man iedeva sarakstu ar lietām, kas bērniem ir vajadzīgas. Es domāju, vai tajā būs saldumi un rotaļlietas, taču tajā bija tikai tādas pirmās nepieciešamības preces kā zeķes, zeķubikses un masāžas eļļa — lietas, kuras nevar iegādāties no sludinājumiem.

Es jautāju dēlam, kā ģimene uzturēs ceturto bērnu, kad viņš piedzims. Bet viņš tikai atgaiņājās.

 

Izaudzināju atbildīgu dēlu, kurš ir strādīgs un nebaidās uzņemties nevienu darbu. Viņa sievai ir gandrīz 35 gadi, un viņa nekad nekur nav strādājusi. Es neesmu pārliecināta, vai viņai būs vēl viens bērns savos 40 gados, bet tas mani nepārsteigtu. Galu galā es nedzīvošu mūžīgi, vai arī es vienkārši novecošu un nevarēšu palīdzēt.

LASI VĒL: Astrologi nosaukuši galvenos laimīgos 2023. gadā. Kas ir šīs zodiaka zīmes?

Lai gan Vedekla māte ir mirusi un māja ir atjaunota, es vismaz varu palīdzēt. Tomēr jāsaka, ka mājoklī jau tā ir šaurība, jo bērnu ir ļoti daudz.

Pajautāju vedeklai, ko viņa plāno darīt, kad beigsies bērnu pabalsti. Norādīju, ka 40 gadu vecumā būs grūti atrast darbu, ja viņa iepriekš nav strādājusi, un jautāju, ko viņa darītu, ja ar manu dēlu kaut kas notiktu. Jautāju, kā viņa plāno viena pati uzturēt tik daudz bērnu.

 

Man ir vēl viens dēls, kurš ir aizvainots, jo es nepavadu laiku ar viņa bērnu, jo man vienmēr ir jāpalīdz sava pirmā dēla ģimenei. Varbūt es dzīvē kaut ko nesapratu?

 

Kādas ir jūsu domas par šo stāstu? Vai jūs domājat, ka sievietei ir nepieciešami vairāki bērni, lai viņa dzīvē būtu piepildīta? Mēs labprāt dzirdētu jūsu viedokli komentāros!

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment