Katrai Zodiaka zīmei ir savas ārējās pazīmes – lūk, kā pēc pirmā acu uzmetiena noteikt kāda ir cilvēka horoskopa zīme!

Izrādās, ka katrai Zodiaka zīmei ir savas ārējā izskata pazīmes, kas var vienā rāvienā palīdzēt noteikt pat pilnīga svešinieka Zodiaka zīmi. Vēlaties pārbaudīt? Tad šis raksts noteikti noderēs!

Šeit ir apkopotas visas galvenās visu Zodiaka zīmju ārējā izskata pazīmes:

  1. Auns

Temperamentīgie Auni ir galējību pārvaldnieki, kas bieži mēdz atainoties arī viņu ārējā izskatā. Šo zīmju matu krāsa parasti mēdz būt ļoti piesātināta – sākot ar samtaini melno, līdz pat kviešu gaišajam. Aunus var atpazīt pēc mirdzošajām acīm, enerģētiskās gaitas un sportiskās miesas uzbūves. (turpinājums nākamajā lapā)

Viņiem ir labi attīstīta muskulatūra, kas ļauj saglabāt sevi labā fiziskajā formā līdz pat sirmam vecumam. Ādas krāsa viņiem ir tumsnēja vai pat nedaudz sarkanīga – retāk bāla vai ārkārtīgi gaiša. Parasti uz sejas ir dzimumzīmes – viena liela vai arī pāris maziņas.

  1. Vērsis

Vēršiem piemīt savdabīgs un ļoti neparasts skaistums. Šai zīmei vairāk atbilst zemes stihijas un dabīgas formas. Ķermenis viņiem parasti ir proporcionāls un tvirts, neatkarībā no dzimuma. Paši par sevi Vērši ir klusi un ieturēti, tādēļ viņi ar laiku mēdz aptaukoties. Vēršiem ir kupli un veselīgi mati, turklāt, šīs zīmes vīriešiem ļoti piestāv bārda. Viņiem uz vaiga vai virs lūpām mēdz būt dzimumzīmes, bet āda visbiežāk ir tumsnēja.

  1. Dvīņi

Aktvīvie un izveicīgie Dvīņi parasti ir apveltīti ar labi uzbūvētu augumu. Šai zīmei ļoti raksturīgas ir nelielas, taču dzīvelīgas un uzmanību vērsošas acis.

Reizēm šīs zīmes pārstāvjiem uz sejas ir dzimumzīmes, kas pie reizes iezīmē arī smalkās sejas aprises, tiem parasti ir arī uzrauts un tievs deguns. Garenā sejas forma ir smalku galvas matu iekļauta. Šo zīmju pārstāvju kustības ir straujas un tiešas.

  1. Vēzis

Jutīgie Vēži mēdz būt diezgan apaļīgi. Viņiem ir apaļīgas un ovālas sejas formas, gaiša āda. Vēžu dzīves vidē dominē dabīgums un harmonija. Daba Vēža sievietes ir iedalījusi ar skaistām un formīgām auguma aprisēm.

Vēža izskats ir atkarīgs no to tipiem: acis var būt vai nu plaši atvērtas, apaļas un skumjas, vai šauras, mandeļveida un ar izteiksmīgu krāsu. Viņiem uz sejas nemēdz būt daudz dzimumzīmju vai izteiktu plankumu, ko nevar teikt par krūtīm. Vēži nav steidzīgi cilvēki, viņu kustības ir mierīgas un salīdzinoši lēnas.

  1. Lauva

Lauvas vienmēr ir tendētas uz ideālu, tādēļ arī ārējais izskats nav izņēmums. Viņiem raksturīgs proporcionāls, atlētisks augums, ar ļoti stipriem kauliem. Vīriešiem ir plaši pleci un šauri gurni, bet sieviešu augumi ir pielīdzināmi smilšu pulkstenim. Lauvas sevi spējīgas uzturēt tonusā, jo viņiem piemīt neatņemama vēlme pievērst uzmanību ārējam izskatam un nodarboties ar sportu.

Lauvām sejas forma ir apaļīga, reizēm ar asām aprisēm, ļoti izteikti vaigu kauli. Acis viņiem ir skaidras, visbiežāk arī ļoti spilgtas. Šīs zīmes pārstāvjiem parasti nemēdz būt brūnas acis. Vistipiskākās Lauvas ir ar gaišiem matiem, skaistām uzacīm, bet auguma ziņā šīs zīmes pārstāvji ir vai nu ļoti īsi, vai ļoti gari.

  1. Jaunava

Jaunavas nav ne tievas, ne resnas, ne garas, ne īsas – tās pieturās pie zelta vidusceļa. Pareizs sejas ovāls, mazlie izteikti vaibsti, plānas lūpas un neliels kupris uz deguna – tipiskas Jaunavas. Reti mēdz būt arī nesamērīgi garš vai plats deguns.

Matus viegli “savaldīt”, tie visbiežāk ir ļoti plāni un brūnā krāsā. Šai zīmei ir ļoti plaša acu krāsu palete: ķiršu brūnas, lazdu brūnas, zaļas, rudzupuķu zilas un zilpelēkas. Viņu skatiens ir tiešs un ļoti dziļš. Jaunavas ir ambiciozas un viņu kustības atspoguļo pārliecinātību.

  1. Svari

Svari atrodas Venēras planētas iespaidā, tādēļ tie ir ļoti gaisīgi un apveltīti ar vieglām kustībām. Reti kad iespējams sastapt apaļīgus Svarus, jo visbiežāk tie ir labas miesas būves. Taču šī zīmes pārstāvji nav tie, kas mīl nodarboties ar sportu. Parasti viņi ir daudz garāki par vidusmēra cilvēkiem, taču tas nesamazina viņu šarmu.

Svari var lepoties, ka viņiem ir ļoti skaistas sejas aprises – ļoti izteiksmīgas kontūras, skaista lūpu forma, smalkas un skaistas uzacis, maigs un uzmanīgs skatiens no viņu smalkajām acīm. Svari ar savu smaidu spēs atkausēt jebkuru sirdi, un vaigos esošās bedrītes ir tik piemīlīgas! Abi dzimumi vienmēr spējīgi ar savu šarmu pievilkt apkārtējos. Svariem ir skaista āda un veselīgi mati.

  1. Skorpions

Šīs zīmes pārstāvjus sabiedrībā var ļoti viegli pamanīt, un tas nav tikai garā auguma dēļ. Skorpioni ir ugunīgi bruneti un spilgtas blondīnes. Statiski, atmiņā paliekoši, un tas viss viņu dziļā un sapņainā acu skatiena dēļ.

Jebkuras zodiaka zīmes pārstāvju skatiens spējīgs par zīmi noteikt daudz ko, taču par Skorpioniem jo īpaši. Reizēm viņiem mēdz būt auksts skatiens, kuram cauri gluži vienkārši nav iespējams tikt, bet reizēm atvērts un piesaistošs.

Viņu seju iekļauj kupli un nepaklausīgi mati. Deguns viņiem ir garš vai spics. Reizēm šīs žīmes pārstāvji līdz ar vecumu mēdz palikt apaļīgi, taču lielākai daļai ar to nav problēmas.

  1. Strēlnieks

Ja ir kāds, kas prot vispareizāk sevi reprezentēt, tad tie ir neatkarīgie Strēlnieki. Viņi ir daudz garāki par vidusmēra cilvēku, taču to ķermeņa uzbūve ir mainīga – kauli ir lieli, bet šauras krūtis. Sievietēm parasti ir paplašināti gurni, bet vīrieši līdz ar vecumu pieņemas svarā. Tā kā Strēlnieki dzīvē ir jautri, viņiem ir daudz enerģijas un entuziasma, kas atainojas arī viņu ātrajās kustībās. Visbiežāk Strēlniekiem ir brūnas acis. Starp šīs zīmes pārstāvjiem ir ļoti daudz brunešu. Šīs zīmes pārstāvju acis nekad nav ļaunas, bet gan ļoti jaukas un mīļas. Parasti Strēlniekiem ir ļoti izteikti zodi un virs augšējās lūpas ir neliela bedrīte.

  1. Mežāzis

Ja Jums šis cilvēks asociējas ar tievu vāzīti, kas paredzēta vienam ziedam, tad noteikti domājat par Mežāzi. Viņiem ir raksturīgs tievs un pastiepts augums, garas rokas un kājas, mazliet noliekts kakls. Īsa auguma Mežāžus nepieciešams vēl pameklēt, jo parasti viņi ir ļoti gara auguma. Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti tieši un nedaudz cietsirdīgi.

Mežāžiem ir izstiepta seja, nelielas vai plānas lūpas, taisni un tumši mati, kā arī gaišas acis. Īpaša pazīme Mežāžiem ir mazliet nolaisti acu kaktiņi, kas mīkstina asās sejas kontūras. Viņi ir ļoti aukstasinīgi, taču ar vecumu tas mēdz mainīties – arī kustībās un uzvedībā.

  1. Ūdensvīrs

Ūdensvīrus ir ļoti grūti pieskaitīt pie viena ārējā izskata veida, jo tiem nepiemīt vienotas īpašības. Pat tipiskākie zīmes pārstāvji tik un tā savā starpā krasi atšķiras. Kopumā šīs zīmes pārstāvjus var saukt par ļoti stipriem, kas redzams arī ārējā izskatā.

Ūdensvīri ļoti bieži smaida, viņiem ir atvērta un sapņaina seja. Mati mēdz būt gan gaiši, gan tumši, taču visbiežāk lokaini vai cirtaini. Šīs zīmes pārstāvji ļoti lēni noveco, kas īpaši attiecināma uz sievietēm.

  1. Zivis

Kautrīgās un klusās Zivis ir ļoti skaistas. Parasti šīs zīmes pārstāvjiem ir maigas auguma aprises, gaiša āda ar mazliet zilganu nokrāsu, apaļa vai ovāla seja. Sievietes ir ļoti trauslas un tievas, bet ar vecumu viņām ir mazliet jāpiespiež sevi, lai saglabātu ķermeņa formu. Vīrieši ir apaļīgi un gara auguma. Zivīm ir apjomīgas un lielas acis – domīgas, pat dažreiz skumjas. Šīs zīmes sievietēm parasti ir garena sejas forma un liela piere.

Lasi vēl: 3 Zodiaka zīmes – mīlēšanās meistari. Kuras tās ir?

Avots: takprosto.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment