Kembridžas hercogienes Keitas noslēpums – kā viņa īsā laikā atguva izcilu augumu arī pēc trešajām dzemdībām

Neskatoties uz pareizu ēšanu un vingrinājumiem, Keita trešās grūtniecības laikā bija pieņēmusies svarā vairāk nekā par 12 kg.

Viņas noslēpums ir nepārtrauktie centieni attīstīt spēcīgu vēdera muskulatūru ar regulāriem pēcdzemdību vēdera vingrinājumiem. Kamēr vairums māmiņu ir jādodas uz sporta zālēm, Keitai ir paveicies, ka moderns sporta aprīkojums ir iekārtots viņas mājās – Kensingtonas pilī.

Keitai arī patīk ilgstoši trenēties uz velotrenažiera, bet, kad viņa atrodas laukos Norfolkā, tad labprāt izbrauc ar īstu velosipēdu.

ROKAS

Regulāra peldēšana Bekingemas pils privātajā baseinā, kas ir 10 minūšu brauciena attālumā no viņas privātā dzīvokļa Kensingtonas pilī, arī ir veidojis Keitas rokas stingras un spēcīgas.

Keita ir iemācījusi peldēt arī saviem bērniem. Karaliskajai ģimenei pietuvināta persona saka: “Keita ir ātra un ļoti laba peldētāja, un viņa ir iemācījusi arī Džordžam un Šarlotei ūdenī justies pārliecināti.”

 

NEVAINOJAMA ĶERMEŅA POZA

Keita ļoti nopietni koncentrējas uz savu stāju. Pēc prinča Džordža piedzimšanas, viņa ir strādājusi ar personīgo treneri Luisu Pārkeri, kura uzskata, ka katrs bērns kaut ko prasa no sievietes ķermeņa.

Viņa ir teikusi: “Pēc grūtniecības sievietes pozā notiek automātiskas korekcijas. Tāpēc ir nepieciešams pārliecināties, vai atver savas krūtis un iztaisno savu muguru.”

Keita arī izskatās gara un kalsna pateicoties jogas treniņiem.

KAS PAR RAKETI

Nav nekāds brīnums, ka Keita šonedēļ labprātīgi ņēma rokās tenisa raketi. Būdama Vimbldonas turnīra mājvietas – The All England Club – patronese, Keita ir ļoti laba tenisa spēlētāja!

Kad Keita ar ģimeni atrodas Londonā, viņi ir regulāri tenisa spēlētāji Hurlinghamas klubā Fulhemā, kur kā ierasts dreskods paredz, ka apģērbam jābūt 80% baltā krāsā. Keita tur ir redzēta pilnveidojot savu iespaidīgo servi.

KALSNUMA KARALIENE

Neskatoties uz to, ka Keita dzemdējusi trīs bērnus, viņa praktiski nav ne pa vienu mārciņu pieņēmusies svarā kopš savas kāzu dienas 2011. gada aprīlī.

Lasi arī: Māte daba, saistībā ar laikapstākļiem, sagatavojusi jaunu pārsteigumu Latvijas iedzīvotajiem

Keita netic diētu efektivitātei kā tādai, tomēr viņa vienmēr izvēlas veselīgus ēdienus un uzkodas, nereti dodot priekšroku smūtijiem.

Keita ir minējusi, ka ik dienas izbauda zaļo sulu, kam nereti pievieno spirulīna aļģes, lapu kāpostus vai spinātus.

Avots: Daily Mail

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment