Kivičs nāk klajā ar aicinājumu saistībā ar Ozolnieku tantiņas skandālu

Latvijā bēdīgi slavenais Andris Kivičs ir nācis klajā ar aicinājumu saistībā ar Ozolnieku tantiņas skandālu. Vakardien sociālajos tīklos parādījās video, kurā redzams, kā kāds jauns vīrietis veikalā Ozolniekos nogrūž zemē klienti, kas neievēroja 2 metru distanci un stāvot rindā pie kases, pietuvojās pārāk tuvu.

SIA ELVI Latvija komercdirektore Laila Vārtukapteine stāstīja: “ELVI veikalā Ozolniekos notikušais incidents ir ļoti nepatīkams starpgadījums, un, lai arī mēs kā uzņēmums nevaram nest atbildību par klientu rīcību, mūsu pienākums ir aicināt policiju izvērtēt notikušo.”

Video esot redzams, ka kundze pārkāpj 2 metru distanci, tomēr veikala pārstāvji uzsver, ka nekādi distancēšanās ierobežojumi nav atcēluši pašus galvenos cilvēcības principus”.

Kundzei nebija nepieciešama medicīniskā palīdzība un, pēc veikala rīcībā esošās informācijas, arī patlaban viņa jūtas labi.

Lasi arī: Vēl viens Covid-19 krīzes ekonomiskais upuris no Latvijas šovbiznesa – šoreiz smagā situācijā nonākusi dziedātāja

Policija sākusi administratīvo lietvedību par huligānismu un miesas bojājumu nodarīšanu pensionārei Ozolniekos.

Nepatīkamais starpgadījums veikalā:

https://www.facebook.com/sergey.magar/videos/2819929794794308/?t=40

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu uz ko tieši aicina Kivičs

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment