Klintone, Bejonse u.c. Esat dzirdējuši par, iespējams, smalkākajām kāzām pasaules vēsturē, kas nesen notika Indijā?

Visdārgākās kāzas vēsturē? Hilarija Klintone, Huma Abedin, Prijanka Čopra un Bolivudas zvaigznes noskatījās Indijas bagātākā vīra meitas kāzās, kuras izmaksāja 100 miljonu ASV dolāru un norisinājās ģimenei piederošajā 27 stāvu mājā.

Tādi viesi kā Hilarija Klintone, Prijanka Čopra un Niks Džonass ieradās noskatīties Indijas bagātākā vīra meitas kāzas, pēc tam, kad iepriekšējo dienu bija pavadījuši dažādos pirmskāzu pasākumos.

Hilarija Klintone

27 gadus vecā līgava Iša Ambani apprecējās ar savu bērnības draugu, 33 gadus veco nekustamo īpašumu mogulu Anandi Piramal. Arī līgavaiņa tēvs ir viens no bagātākajiem Indijas biznesmeņiem.

Kāzas rīkoja līgavas tēvs, biznesmenis Mukešs Ambani, kura ienākumu un īpašumu vērtība tiek lēsta 41,5 miljardos ASV dolāru. Kāzas norisinājās Mumbajā, līgavas tēvam piederošajā 27 stāvu penhausā (Mumabajas tornī).

Jaunais pāris

Pirms oficiālās kāzu ceremonijas, viesi divas dienas pavadīja diskotēkās, brančos un izbaudīja privātu Bejonse koncertu ziemeļrietumu pilsētā Udaipur. Tam sekojoši simtiem viesi ieradās Ambani rezidencē, kura visa bija rotāta ar mirgojošām gaismiņām un tūkstošiem svaigu dziedu.

Līgava

Kāzu ceremonija līdzinājās teju vai kādam Holivudas balvu pasniegšanas šovam. Tādi viesi kā Prijanka Čopra un Niks Džonass uz sarkanā paklāja labprātīgi pozēja fotogrāfiem un māja faniem. Līgava ir tuvos draugos ar Prijanku, un viņa bija līgavas māsa Prijankas un Nika kāzās.

27 stāvīgais debeskrāpis tiek uzskatīts par vienu no dārgākajām privātajām celtnēm pasaulē – tieši šajā namā notika lielā kāzu ballīte otrajā dienā

Viesu vidū bija arī modele Natālija Vodianova, bijušais ASV Valsts sekretārs Džons Kerijs un Bolivudas superzvaigznes Aišvarī Rai, Amitab Bačan un Rū Kāns.

Pie svinību vietas visa iela bija dekorēta ziediem, bet iedzīvotāju pūļi gar malām noraudzījās viesu ierašanās.

Hilarija Klintone, kura savās iepriekšējās vizītēs Mumbajā bija apmetusies Ambani ģimenes Mumbajas tornī, ierodoties uz kāzu ceremoniju nepozēja fotogrāfiem un uzreiz devās iekšā svinību ēkā.

M.Ambani biznesa intereses aptver naftas, telekomunikāciju, ķīmijas, tekstila, tehnoloģiju un pārtikas nozares, un viņam noteikti nav nekādu ierobežojumu, lai iepriecinātu savu mazo meitiņu.

Bejonse sniedza īpašu 45 minūšu privātu koncertu, kura laikā vairākkārt nomainīja kostīmus un dziedāja tādus superhitus kā Perfect un Crazy in love. Popzvaigznes par savu pēdējo privāto koncertu saņēma 6 miljonus ASV dolāru.

https://www.instagram.com/p/BrLcnu6n-6d/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_camera

Video no kāzu ballītes (dejo gan Džons Kerijs, gan Hilarija Kointone):

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment