Ko 2023. gadā Zemes iedzīvotājiem nesīs retrogrādā planēta Jupiters un satraukums, ko rada “zvaigžņotā ļaundaru parāde”

Klusie laiki no retro Jupitera

Tātad kopsavilkums ir tāds, ka Jupiters, neraugoties uz savu lielumu, ir nolēmis griezties atpakaļgaitā, šajā stāvoklī tas atradīsies no 2023. gada 4. septembra līdz 31. decembrim.

Interesants fakts: šis notikums notiek Auna zīmē, kas pazīstama ar savu agresivitāti. Taču pēc īsas uzturēšanās Aunā Jupiters pārcelsies uz Vēsi, vēl vienu raga zodiaka zīmi, taču Zemes stihijas zīmi. Tas vēsta par mierīgākiem laikiem. Starp citu, retrogrāds Jupiters ieskatīsies arī 2024. gadā, bet tiešajā kustībā tas atgriezīsies tikai no 5. janvāra.

Ko nozīmē retrogrāds Jupiters un kā tas mūs ietekmēs? Astroloģijā šis milzenis ir atbildīgs par garīgo un materiālo labklājību, kā arī palīdz mums sasniegt augstu statusu un panākumus. Viņam ir spēja mainīt mūsu pasaules redzējumu un palīdzēt mums atrast savu aicinājumu. Neraugoties uz dažām grūtībām, ar kurām tas var mūs konfrontēt, kopumā šis ir viens no labvēlīgākajiem 2023. gada astroloģiskajiem notikumiem.

 

Kā nepalaist garām savu iespēju šajā svarīgajā periodā

Tātad, kāpēc ir svarīgi nepalaist garām iespēju, ko sniedz retrogrāds Jupiters Vērsis? Šis periods līdz 2023. gada beigām ietekmē visas zodiaka zīmes, un, lai gan tā konkrētā ietekme var būt atkarīga no jūsu horoskopa, nevar noliegt, ka šī milzu planēta mums nesīs labus brīžus.

Jupiterim astroloģijas pasaulē ir īpaša vieta, jo tas simbolizē zināšanas, gudrību un garīgo izaugsmi. 2023. gadā retrogrādais Jupiters pievērsīs uzmanību reliģijai, mentorēšanai un izglītībai, kā arī palīdzēs uzlabot attiecības ģimenē. Viņš darbojas kā guru un mentors, tāpēc ir vērts sekot viņa padomiem.

Lasi arī: Tamāra Globa stāsta par to, ko 2023. gada 9. septembrī izraisīs nepārdomāti lēmumi

Lasi arī: Top 5 profesionāļu dārzkopju padomi, kas jāzina ikvienam dārzniekam 

Pēc astrologu domām, Jupiters 2023. gadā ir laiks, kad piepildīt sen lolotus sapņus un plānus. Tas ir laiks rīkoties, spert drosmīgus soļus, lai sasniegtu sen iecerētos mērķus. Milzu planēta palīdzēs mums atklāt jaunus apvāršņus un izmantot neizmantotās iespējas.

Visbeidzot, ir vērts atzīmēt, ka retrogrāds Jupiters ir reta un nozīmīga parādība. Pirmo reizi 12 gadu laikā tas atrodas Vērsis, un tas piešķir šim notikumam īpašu nozīmi. Tas mainīs mūsu attieksmi pret naudu, pievēršot mūsu uzmanību personīgā komforta un labklājības sasniegšanai.

Tomēr ir svarīgi palikt uzticīgiem sev un nepakļauties citu ietekmei, lai izvairītos no vilšanās pēc Jupitera retrogrādās kustības beigām 2024. gada janvārī.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment