Ko darīt, ja Tevi arestē?!

Ja tu esi kaut ko sastrādājis un tevi ir “saņēmuši ciet”, tad, esot policijas mašīnā, klusē un neko neatbildi uz uzdotajiem jautājumiem, lai viņi sagādā tev advokātu, kura klātbūtnē tu sāksi runāt. Nonākot iecirknī būs cilvēks aiz letes, kurš tev uzdos lērumu ar garlaicīgiem jautājumiem par tavu garīgo veselību, medikamentiem kādus lieto un par alkohola patēriņu.

Tā ir tava iespēja, kad tu vari dot mājienus, ka darbinieki ir kļūdījušies un viņi ar tevi tērē laiku. Parasta brīdinājuma izrakstīšana samazinās darāmo darbu daudzumu un ietaupīs laiku gan tev, gan viņiem.

Saglabā mieru

Lai vai kāds tev uztraukums būtu iekšā, nekādā gadījumā nelaid to uz āru, tad viņi mēģinās tevi “mocīt” vēl ilgāk un vēl vairāk, jo viņiem šķitīs, ka tu tad noteikti esi kaut ko noziedzies. Pat tad, kad viņi mēģina par tevi kaut ko “izrakts”, saglabā mieru un atbildi mierīgi un pieklājīgi. Seko līdzi, lai tava ķermeņa valoda pauž, ka tu esi atvērts. Nekādas sakrustotas kājas vai rokas, nepalīdzēs tev ātrāk pamest policijas iestādi.

Lai ko tu vēlētos darīt, aizmirsti par melošanu! Viņi katrā gadījumā atklās to, ka tu esi melojis un centies maldināt policijas darbiniekus, kas vēl vairāk patērē valsts iestādes darbinieku laiku. Jo atceries, ka taisnīgumam drīzāk ir jāatrod tava vaina nekā nevainība, tāpēc, ja viņi gribēs, viņi raks un kaut ko izraks, lai tevi aizturētu ilgāk. 

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment