Ko tava mīļākā krāsa stāsta par tevi?

Melns, sarkans, brūns vai pelēks

Tiem, kurus piesaista šī krāsa, parasti ir skarba āriene, bet tā var slēpt maigu sirdi. Šos cilvēkus raksturo spēks un kaislība, un parasti viņi ir ļoti enerģiski.

Oranžs

Tie, kuriem patīk oranžais, parasti ir radoši cilvēki ar veselīgu seksuālo dzīvi. Viņiem patīk pavadīt laiku piedzīvojumos, tomēr viņi pārsvarā ir praktiski un reālistiski.

Dzeltens

Cilvēki, kurā valkā daudz dzeltenas krāsas apģērba, parasti atstāj citos spēcīgu iespaidu un ir orientēti uz darbību. Šo iemeslu dēļ viņi bieži kļūst par labiem līderiem vai biznesmeņiem. Kaut arī gudri, viņi mēdz būt ietiepīgi.

Zaļš

Ja zaļā ir tava mīļākā krāsa, tu visticamāk esi spēcīgi vienots ar savu sirdi un emocionālo centru. Šādi cilvēki ir labi dziednieki un uzklausītāji. Viņu lielākais prieks dzīvē ir palīdzēt citiem.

Zils

Zilās krāsas apjūsmotājiem parasti patīk komunicēt, viņi spēj runāt ar jebkuru cilvēku. Viņiem piemīt arī tendence būt emocionālākiem un iejūtīgākiem un līdzcietīgākiem nekā vairumam citu. Daudzi no viņiem ir introverti.

Violets

Violetās krāsas mīļotāji ir apveltīti ar labu intuīciju. Viņi parasti ir ar dvēseliskumu un garīgumu apveltīti, kā arī izslāpuši pēc zināšanām.

Rozā

Tie, kuriem tuvi rozie toņi, visbiežāk ir dzīvespriecīgi un pilni degsmes arī citus padarīt laimīgus. Viņi visā cenšas saskatīt labo un prot jebkurai situācijai atrast labāko pavērsienu. Viņi ir bezrūpīgi un sabiedriski.

Avots: thespiritscience.net

Avots:

logo2

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment