Ko tu saskati šajā attēlā? Šis tests atklās kā tu tiec galā ar grūtībām!

Ja tu pirmo ieraudzīji vīrieša seju:

Tu esi specīga, drosmīga un strikta personība, kas saskaroties ar dzīves grūtībām, reti kad izrāda sarūgtinājumu vai vilšanos. Tev ir grūti atklāt savas patiesās emocijas un domas, tāpēc bieži vien tu mēdz uzspēlēt smaidu un pat bezrūpību. Tu esi līderis pēc dabas – tu proti saskatīt “lielo bildi” un analizēt vairākus gājienus uz priekšu. Tu atdod ļoti daudz savas enerģijas apkārtējiem, gan priekos, gan bēdās, tāpēc nereti gadās tā, ka tu jūties emocionāli iztukšots vai pat izdedzis.

Tev derētu atcerēties, ka enerģija ir ne tikai jāatdod, bet arī jāuzņem. Dodies pie dabas, vislabāk, ja to apvienosi ar fiziskajām aktivitātēm (ej pastaigā, izbrauc ar velosipēdu, nūjo, fotografē, utt.) – tas ļoti labi “uzlādē baterijas” un noteikti neaizmirsti kopīgi atpūsties ar tuviniekiem.

Ja tu pirmo ieraudzīji sēdošu sievieti:

Tu esi pašmotivējoša, dāsna un pozitīva personība, kura ir gatava kāpt pāri savām (nevis citu) emocijām, lai sasniegtu mērķi. Tu esi izteikts empāts un tev ir tendence izpatikt, tāpat tu ļoti labi proti nolasīt cilvēku ķermeņa valodu. Tu mēdz būt virspusējs un tu centies skatīties pāri cilvēku trūkumiem, tāpēc nereti pie tevis pielīp “emocionāli toksiski” cilvēki, kas mēdz izjaukt tavu dzīves līdzsvaru.

Tev derētu sašaurināt savu draugu un paziņu loku – atceries, ka šajā ziņā priekšroka ir jādod kvalitātei nevis kvantitātei. Uzticies tikai pašiem tuvākajiem un ieklausies viņos, kad viņi tevi brīdina par kādu cilvēku tev apkārt vai kādu situāciju, kurā tu centies iesaistīties. Nedrīkst ļaut sevi izmantot vai novest no ceļa!

Lasi vēl: Izvēlies vienu no šiem attēliem un uzzini vai tev ir depresija! Hārvardas pētījums.

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment