Kungi, nenogaidiet pārāk ilgi ar pirmo bērnu! Jūsu mīļotai sievietei var rasties grūtības

 

1a

Viena no pasaulē atzītākajām reproduktuloģēm Gēta Nargunda nākusi klajā ar striktu paziņojumu jaunām sievietēm negaidīt, līdz viņām būs pāri 30 gadiem, lai laistu pasaulē pirmo mazuli.

Iemesls? Zinātniece norāda, ka tas jaunajām sievietēm var “smagi atspēlēties”!

Šķirsti tālāk, lai sīkāk iepazītos ar zinātnieces atziņām.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">komentārs</cite>

  • <cite class="fn">Es</cite>

    pilnīgi piekrītu zinātniecei. Kad es slimnīcā dzemdēju savu pirmo, mums dakteris ginekologs visām skaidroja, ka pirmo bērnu esot obligāti jādzemdē līdz 24 gadu vecumam, tad jau tālāk var kā grib. Pati esmu novērojusi, ka dzīvē tas patiešām darbojas un ir patiesi….nav runa par cilvēkiem, kuriem kaut kādu iemeslu pēc nesanāk un pie pirmdzimtā izdodas tikt tikai krietni vēlāk – tiem vajadzētu būt izņēmuma atsevišķiem gadījumiem

  • <cite class="fn">At</cite>

    Protams ir veselīgāk līdz 30 gadiem, bet nevar laist pasaulē bērnu ja nav stabilitāte savā dzīvē, vīrs, pastāvīga mājvieta un pastāvīgs darbs ar kuru apzinies ka spēsi uzturēt bērnu, nav jēga dzemdēt ja pēc tam jādzīvo kā nabagiem un bērns nesaņem labu dzīves kvalitāti.

  • <cite class="fn">dr.</cite>

    Ko šis raksts vispār pasaka? Neko! Neviena teikuma, kas balstīts uz pētījumu rezultātiem.
    Protams, vecums ir riska faktors, jo mūsu auglība samazinās līdz ar vecumu un pievienojas citas blakussaslimšanas, kas var tiešā vai netiešā veidā ietekmēt grūtniecību. Taču nav tāda – obligāti līdz tādam un šitādam vecumam.
    šāda veida “medicīniskos” rakstus vajadzētu stingri kontrolēt, nevis vienkārši publicēt bez mediķu apstiprinājuma. Tieši šādu rakstu dēļ rodas tik daudzi nepatiesie mīti un aizspriedumi par dažādām ārstēšanas metodēm.. līdz ar to sievietes visu pārprot un nepareizi domā.

    Vislabāko padomu var sniegt ārsts, nevis sociālie saiti.

  • <cite class="fn">mamma</cite>

    Savus abus bērnus laidu pasaulē pēc 35 gadiem bez veselības problēmām un komplikācijām mājdzemdībās.Daudz kas ir atkarīgs no pašas sievietes un to, ko viņa ēd un kādu dzīvesveidu dzīvo. Ir protams arī ģenētiska rakstura problēmas, kuras var traucēt, bet tas ir katram individuāli. Un tāpēc es arī te neredzu pētījumu, bet tikai kaut kādus virspusējus pieņēmumus par konkrēto tēmu.

  • <cite class="fn">Ilze</cite>

    Tas viss ir ļoti individuāli un ir tik daudz sieviešu, kas bez problēmām dzemdē pēc 30 un pat 40. Vienīgā atšķirība – attiecības ar bērna tēvu ir stabilas un bērnam nebūs entie patēvi, kā tas bieži ir jaunajām māmiņām.

  • <cite class="fn">aijucis</cite>

    tam visam ir savi plusi un savi miinusi.Es,piem.divus pirmos dzemdeeju,tikko paliku pilngadiiga,nemaz par to daudz nedomaajot,tikko biju appreceejusies,bet taapat dziiviitee neiet tik gludi,kaa gribaas,Un taa neplaanoti 35gados dzemdeeju treso,citu probleemu nekaadu,tikai bij jaataisa keizargrieziens,bet beerni veseli,arii pasai nebij probleemu ne izneesaat,ne dzemdeet,ja neskaita sliktu duusu dazreiz.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Muļķības! Ne jau sievietēs problēma, bet gan vīriešos – viņu veselībā un vairošanās spējā pēc 30 un 40 ! Varbūt tāpēc vīrietim nevajadzētu atlikt bērnu radīšanu uz vēlāku laiku … bet sieviete to varēs izdarīt ar jaunāku 🙂

Leave a Comment