Kuram veiksies karjerā, un kuram veiksies mīlestībā? Austrumu horoskops 2023. gadam

Vērsis

Mīlestības attiecības nesīs veiksmi tiem, kuri ir pastāvīgās attiecībās. Profesionālajā sfērā viss var nebūt gludi, taču līdz gada beigām situācija izlīdzināsies. Spontāni un nevajadzīgi tēriņi var radīt problēmas nākotnē, tāpēc ir svarīgi rūpīgi plānot savus izdevumus.

Tīģeris

Pārpilnība, veiksme un labklājība. Lai tas viss kļūtu par realitāti, ir svarīgi aktīvi paplašināt savu sociālo loku. Būs patīkami pavadīt brīvo laiku ar jaunām paziņām un realizēt sen plānotus plānus. Lai finanšu plūsma neapstātos, labāk ir atrast papildu ienākumu avotu.

 

Pūķis

Precētiem pāriem gads paies klusi, bez skaļām izrēķināšanās un aizvainojumiem. Vientuļie atradīs savu otro pusīti, taču pastāv iespēja, ka attiecībās būs nekārtības. Smags darbs un spēja pie tā neapstāties palīdzēs pakāpties pa karjeras kāpnēm.

Čūska

Gaidāmas daudzas pozitīvas pārmaiņas. Gads sastāvēs no romantikas, laimes un laba darba simbiozes. Galvenais ir saglabāt līdzsvaru un nelidot mākoņos. Pretējā gadījumā konkurences dēļ darba vietā jūs varat palikt bez paaugstinājuma. Finanšu sektorā viss būs stabili. Jums ir pareizi jāsadala budžets.

 

Zirgs

Ar pozitīvu attieksmi būs iespējams izbaudīt dzīvi pilnībā. Romantiskas attiecības kļūs vēl stiprākas, un tie, kuri joprojām ir bez partnera, atradīs sev uzticamu dzīves partneri. Progress karjerā būs, bet pēc zināmām grūtībām. Finanšu sektorā sagaida gan zaudējumi, gan peļņa.

Kaza

Gads var kļūt problemātisks daudzās jomās. Lai nepatikšanas kļūtu drīzāk par izņēmumu, mīlas attiecībās partnerim ir jādod lielāka brīvība un jādod priekšroka plānotiem pirkumiem finanšu jomā. Racionāla pieeja visam novedīs pie lieliem sasniegumiem.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kas var viegli lasīt citu cilvēku domas

Pērtiķis

Jebkuras izmaiņas dos pozitīvu rezultātu. Ja izdosies koncentrēties uz visu savu mērķu sasniegšanu, uzlabosies personīgā dzīve, karjera virzīsies uz augšu. Finanšu sektorā peļņa tiek gaidīta, ja pacietība un vērība kļūst par jaunu sasniegumu saukli.

 

Gailis

Slodzes darbā liks iemācīties bez aizspriedumiem apvienot personīgo un profesionālo dzīvi. Stabilitāte attiecībās sagaida tos, kuri tās nesen radījuši. Ģimenes attiecībās var notikt liela vētra. Brīdināt viņu palīdzēs izturībai un pacietībai. Labāk tērēt naudu atbilstoši budžetam, tad tiks sasniegta finansiālā neatkarība.

Lasi arī: Liktenīga nesaderība: astrologi nosauca visnelaimīgākos zodiaka pārus

Suns

Galvenais ir nebaidīties izkāpt no ierastās komforta zonas. Tad veiksme tiks gaidīta burtiski it visā. Ir pienācis laiks uzsākt jaunas attiecības, veikt pirkumus, par kuriem jau sen sapņojat, un būt atvērtam jaunām paziņām. Grūtības var rasties tikai profesionālajā jomā, bet pacietība palīdzēs visu nostabilizēt.

Cūka

Veiksmīgs gads profesionālajā ziņā. Vienīgais, kas jāņem vērā: personīgā biznesa īpašniekiem labāk to nepaplašināt. Saskarsmē ar partneri centies būt saticīgāks, tad attiecības dzirkstīs jaunās spilgtās krāsās. Vientuļš gaida pasakainu randiņu sēriju.

 

Arī interesanti: Kamēr es biju ārzemēs ar bērnu, vīrs nolēma vecākus pārcelt uz mūsu dzīvokli, bet es esmu pret

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment