Kurām zodiaka zīmēm 2023. gada februārī veiksies ar mīlestību, karjeru un ģimeni

Svari

Februārī paļaujies uz savu pavedināšanas spēku, lai savaldzinātu vai atkal uzliesmotu liesmu attiecībās, bet pajautā savam mīļotajam, vai viņam patīk tavas fantāzijas. Jums ir tendence darīt lietas pats. Par laimi, jūsu vēlme palīdzēt citiem to kompensē. Varat arī paļauties uz jauniem noderīgiem savienojumiem.

Svari februārī maina lietas visharmoniskāk, ego būs apmierināts, un ietekme sabiedrībā pieaugs.

Merkurs un Venera palīdzēs apburt jebkuru. Jūs nevilcināties spert soli, lai tuvinātos kādam, kuru mīlat, vai savaldzinātu kādu, kas jums patīk. Attiecībās situācija ir ideāla, lai dialoga ceļā atjaunotu līdzsvaru ar partneri. Ar savu šī mēneša mirdzumu jūs varat apžilbināt ikvienu, un ar izturību tas pārliecinās, ka jums ir taisnība. Ja esat viens, jums ir lieliskas iespējas nodrošināt daudzsološas attiecības.

LASI VĒL: Pēc apšaubāma komplimenta 40 gadu vecumā sapratu, ka pietiek tēlot jaunu dāmīti. Lūk, ko es izdarīju!

Šis ir lielisks laiks, lai apvienotu atbalstu un atrastu jaunus kontaktus, lai atbalstītu jūsu priekšlikumus un finansētu jūsu projektus. Jūs parādāt lietas vislabākajā iespējamajā gaismā.

Paļaujieties uz savu augsto radošumu, lai pārliecinātu ikvienu, kas strādā, tagad jūs atbalstīt. Jūs pārliecināt viņus sekot jums un atbalstīt jūsu iedvesmotās idejas. Uzņēmums gūs labumu no Svariem, un Svari var saņemt paaugstinājumu. Izmantojiet katru iespēju, lai tuvināties citiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrā februārī sākas jauns izplešanās cikls. Dinamiskā komunikācija apstiprinās jūsu argumentus un pārliecinās jebkuru auditoriju ticēt jums un jums atdarināt. Jūs varat viegli atbrīvoties no apgrūtinošiem pienākumiem. Ja vēlaties atraisīt jaunu potenciālu, tagad ir īstais laiks.

Šomēnes uzradīsies visi tie cilvēki, kuri tevi redz kā patiešām tuvu un vajadzīgu cilvēku. Ūdensvīra kaislība dara brīnumus, tu piesaisti uzmanību un satiec interesantus cilvēkus. Neviens nevar jums pretoties

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment