Kurām zodiaka zīmēm 2023. gada februārī veiksies ar mīlestību, karjeru un ģimeni

Astrologi Astroloģijas vietnē ievietojuši savas prognozes 2023. gada februārim. Veiksmīgākais februāra mēnesis būs četrām zodiaka zīmēm – Dvīņiem, Vēzim, Svariem un Ūdensvīram.

Kur veiksme uzsmaidīs šo zīmju pārstāvjiem un kurš spēs īstenot savus visdziļākās ieceres vai sapņus?

Dvīņi

Februārī Dvīņi varēs likt lietā savu šarmu un pārliecināt, kā arī mudināt sarunu biedrus pareizajā virzienā. Šomēnes vari realizēt savas ambīcijas, paplašināt redzesloku un apiet iepriekšējos ierobežojumus, kas liedza izplest spārnus. Daži projekti iegūst formu vai tiek pabeigti līdz maija vidum.

Dvīņi izpleš spārnus, un neviens nevar traucēt Dvīņiem februārī. Jūsu izredzes dara jūs laimīgus, un tuvie jūs atbalsta. Šo optimismu atbalsta diezgan labvēlīgs ekonomiskais klimats.

Ar savu dvēseles palīgu vai draugiem jūs plānojat un redzat nākotni tikai ar tiem, kurus mīlat.

Ja esat attiecībās, situācija ir jums labvēlīga un garantē mīļotā cilvēka atbalstu. Šis ir brīdis, lai pabeigtu projektu, ko izveidojāt kopā. Ja esat viens, pastāv iespēja satikt savu mīlestību.

Ja vēlaties īstenot projektus, kuriem nepieciešami līdzekļi, tos varat viegli atrast. Jupiters sniegs jums sekotāju un cilvēku atbalstu.

Jupiters atbalsta visas iniciatīvas, kuru mērķis ir jūsu cerētās izredzes. Esiet modrs pret iespējām, kas ļaus jums attīstīties. Un, ja jau esat ceļā, izmantojiet labvēlīgo vidi, lai paplašinātu savas robežas, paātrinātu kustību un virzītu savu likteni uz pareizā ceļa.

Izmantojiet labvēlīgo situāciju, lai sāktu jaunu, nebaidieties un turpiniet to darīt.

Vēzis

Vēžus februārī gaida romantiski brīži, profesionāli un sabiedriski sasniegumi un pārmaiņu iespējas. Vēžiem ir aktīvs atbalsts, lai mainītu spēli un paplašinātu savas robežas. Netērējiet enerģiju, sūtot citiem neproduktīvus ziņojumus. Noliec visas iespējas savā pusē, bet necenties neko panākt ar spēku.

Tas dos jums iespēju izcelties no pūļa un citiem baudīt jūsu draudzīgo kompāniju.

Vēži tagad ir noraizējušies par sociālo izaugsmi, un personīgā dzīve uz laiku ir atstumta otrajā plānā. Taču šīs zodiaka zīmes pārstāvji izmanto savu nenoliedzamo šarmu, lai ietekmētu notikumus un sasniegtu augstas atzīmes.

Attiecībās tiks norautas maskas. Iespējams, jūsu karjeras izaugsme neapmierina jūsu partneri attiecībās, tāpēc ir iespējama šķiršanās.

Galvenā uzmanība tiks pievērsta biznesam, tāpēc šomēnes var vienkārši neatrasties laika meklēt jaunu dvēseles radinieku. Šis ir laiks, lai parādītu savus talantus. Izmantojiet labvēlīgas sarunas, lai maksimāli izmantotu savu situāciju.

Jupiters atbalsta jūsu sociālo paplašināšanos. Neatkarīgi no tā, vai esat uzņēmies jaunu darbu vai gaidāt lēmumu vai paaugstinājumu amatā, šī milzu planēta darīs visu jūsu vietā vislabākajā iespējamajā veidā. Paļaujieties uz savām sarunu spējām un prasmēm, stratēģiju un taktiku, lai panāktu izdevīgu vienošanos.

LASI VĒL: Pēc apšaubāma komplimenta 40 gadu vecumā sapratu, ka pietiek tēlot jaunu dāmīti. Lūk, ko es izdarīju!

Jupiters pastiprina jūsu slāpes pēc atpazīšanas, un Venera apveltī jūs ar neatvairāmu auru. Izmantojiet šo iespēju, lai sabiedrībā spīdētu. Mēness veicina jūsu profesionālās ambīcijas un neļauj jums kļūt sentimentālam un romantiskam. Visam savs laiks, tāpēc nekautrējieties ieguldīt sevi sabiedriskās aktivitātēs. Jūs būsiet apmierināti.

 

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment