LA.LV apkopojis deviņas vietnes, kurās likumīgi un godīgi var tikt pie bezmaksas grāmatām

 

BookBoon
Jūs interesē nevis daiļliteratūra vai dokumentālā literatūra, bet gan izglītojoši materiāli vai biznesa literatūra? BookBoon piedāvā vairāk nekā 1000 specializētus darbus, kuri turklāt nav jālejuplādē. Tiesa, biznesa literatūrai var saņemt bezmaksas mēnesi, un, ja saturs jūs ieinteresējis, turpmāk šo sadaļu var abonēt, maksājot 5 eiro mēnesī.

ManyBooks.net
Vairāk nekā 33 000 bezmaksas grāmatu, kas ērti iedalītas kategorijās. Meklēt var arī pēc autora, nosaukuma, valodas un citiem parametriem. Iespēja novērtēt citu lasītāju ieteikumus. Grāmatas lejuplādējamas formātos, kas savietojami ar Kindle, IPad un lielāko daļu e-lasītāju.

Free e-Books
Free e-Books piedāvā gan lietišķo un izglītojošo, gan arī daiļliteratūru pdf, Kindle un e-Pub formātā. Izvēloties grāmatu, var caurskatīt citu lasītāju vērtējumus un ieteikumus. Pieejamas arī audiogrāmatas. Tiesa, pilnīgi bez maksas lejuplādējamas tikai piecas grāmatas mēnesī pdf formātā. Ja apetīte lielāka, jārēķinās ar nelielu abonēšanas maksu.

Lasi arī: Dziedātāja Dināra Rudāne laiž pasaulē meitiņu; Viņa veidoja dzemdību tiešraides interneta sociālajos tīklos

 

PDF Books World
Lugas, dzeja, romāni – visi žanri, ko vien var iedomāties, darbi, kuriem beidzies autortiesību termiņš, dažādās valodās. Kā liecina nosaukums, pdf formātā. Bez maksas, kā arī īpaša sadaļa – bestselleri par nelielām cenām.

FreeBookSpot
vairāki tūkstoši pašu lasītāju augšupielādētu e-grāmatu kā daiļliteratūras, tā lietišķās literatūras sadaļās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment