Labākais veids, kā piesaistīt sievietes uzmanību

Diezgan laba vieta, kur iepazīt sievietes, ir bārs. Katru piektdienas vakaru ir iespējams pie bāra letes satikt vientuļu sievieti, kura jau stundu no vietas sūc no salmiņa savu kokteili vai arī pēc garas darba dienas atpūšas kopā ar savām draudzenēm.

Daudzi uzskata, ka iepazīšanās saviesīgās vietās nav pats labākais variants, tomēr, ja abi esat pie skaidras saprašanas – kas tur var būt slikts?

Sievietes ļoti piesaista laba humora izjūta. Ja esi saņēmies uzsākt sarunu, vislabākais veids ir izmest kādu joku. Tā var būt arī kāda banāle frāze, kura liecinās par to, ka vēlies šo sievieti runāt, bet, ja tā būs smieklīga (lūdzu, neizmanto “vai tev sāpēja? ..Kad nokriti no debesīm?”), viņa noteikti novērtēs tavus pūliņus.

Tāpat arī labs veids, ja viņa atrodas draudzeņu kompānijā, ir saņemt rokās visu savu dūšu un uzsākt sarunu ar visu viņas draugu loku – izrādi drosmi, parādi, cik labi spēj justies pat nepazīstamā kompānijā. Bet ar acu skatieniem centies parādīt viņai, ka viņa ir tieši tā, kura tev ir “iekritusi acī”. Un, kad taisies doties prom no viņu galdiņa, uz salvetes uzraksti savu telefona numuru un nemanāmi iedod to viņai. Tas nebūs uzbāzīgi, kā arī samazinās spiedienu uz sievieti, kas noteikti rastos, ja no kompānijas uzrunātu tikai viņu.

Nu tad – veiksmi!

 

Avots: www.menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Bsk</cite>

    Opā,tagad būšu rajona sekseris,ar kokčiku rokās kaut kādā Easy bārā stāstīšu jokus un dāļāšu savu numuru sievietēm uz salvetes… Visas būs manējās

Leave a Comment