Labākās Opel ģimenes automašīnas

Ikdienas dzīve ir pārsteigumu pilna. Ar Opel ģimenes automašīnām jūs būsiet sagatavoti visam. Šīs automašīnas ietver visas pielāgojamības, komforta un drošības funkcijas, kas nepieciešamas jūsu ģimenei!

Brīvdienas, sports, dzimšanas dienas pasākumi vai iepirkšanās braucieni visai ģimenei: mums ir risinājums visiem izaicinājumiem. Jums tikai jāizlemj, cik daudz ietilpības un pielāgojamības nepieciešams jūsu dzīvē – mums ir atbilstošākais piedāvājums jūsu ģimenei.

Opel Zafira

https://www.youtube.com/watch?time_continue=62&v=FpFTcj33AUc

Jaunajā un stilīgajā septiņvietīgajā Zafira vieta atradīsies visām svarīgākajām lietām jūsu dzīvē: gan hobijiem un ģimenes izbraukumiem nedēļas nogalē, gan iepirkšanās un darījumu braucieniem.

Astra Sports Tourer

Patiesi izcila: ja vēlaties iegūt visu piecdurvju Astra augstākās klases aprīkojumu un vairāk vietas bagāžas nodalījumā, Astra Sports Tourer ir tā ģimenes automašīna, kas nepieciešama jums.

Opel Insignia Country Tourer

Insignia Country Tourer apvieno apvidus automašīnas raksturu, īpaši modernu pilnpiedziņu un jaudīgus turbodzinējus. Atlētiskā un vispusīgā automašīna vienmēr ir gatava nākamajam ģimenes piedzīvojumam.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.lv

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment