Labi cilvēki vēl ir – paskaties, ko kāds labdaris atstāja nepazīstamiem cilvēkiem aploksnē

Kartītē bija ierakstīts:

“Meitenei, kura labi uzvedusies. Lai tev priecīgi Ziemassvētki! Ziemassvētku vecītis visu redz. Viņš atsūta savus palīgus, lai tu zinātu, ka esi paklausīgo bērnu sarakstā. Šī ir dāvana par to, ka esi bijusi tik laba!”

Turklāt kartiņās iekšpusē bija arī 5 dolāru banknote. Dāsnais svešinieks nezināja, ka meitenīte nesen tika nošķirta no ģimenes un pavadīja laiku kopā ar jauno audžumāti, kura bija ļoti aizkustināta par šādu rīcību, tāpēc izteica pateicību un dalījās ar šo pieredzi Cenberra Mums Facebook vietnē:

„Audžubērna dzīve nav viegla, bet ar šo labestību jūs parādījāt bērnam kopienas garu. Kā audžumāte es nevaru izteikt, cik daudz mums nozīmē jūsu laipnie vārdi.”

Pēc tam sekoja pozitīvas atsauksmes, un kāds no vietnes lietotājiem rakstīja:

„Pats uzaugu audžuģimenē, tāpēc zinu, cik grūti ir būt nošķirtam no ģimenes. Šai meitenei tas noteikti daudz nozīmē – apzināties, ka viņa ir īpaša un tiek mīlēta. Labas lietas notiek, kad tās vismazāk gaidi.”

12347590_1081155878583646_5790041377017834611_n

Kāds komentētājs atklāja, ka dāsnais cilvēks ir Šanele Milsa (Chanel Mills) un rakstīja:

„Varu pastāstīt, ka šie cilvēki, kuri jums iedeva kartiņu, ir mani draugi. Viņi kopā ar saviem četriem bērniem izlēma, ka šogad nepirks adventes kalendārus, bet tā vietā katru dienu līdz pat Ziemassvētku vakaram izdarīs kādu labu darbu. Šie cilvēki vienmēr palīdz tiem, kam tas nepieciešams, un viņi tik tiešām ir brīnišķīga ģimene.”

Avots: www.womansday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment