Labkovskis: Meitenes, jūs pašas sabojājat vīriešus. Kļūdu anatomija

Ikviena, un es uzsveru to, ikviena sieviete, kas sēž mājās gadiem un nodarbojas tikai ar mājsaimniecību un bērniem, degradējas. Tas ir neizbēgami. Galu galā vīrietim kļūst garlaicīgi ar sievu, viņš sāk uzskatīt viņu par pamuļķi, bet tas jau ir pussolis pirms šķiršanās. Un ņemiet vērā: sākotnēji vīrietis neuzstāja, pati sieviete ar prieku un rokas plaukšķinādama nolēma palikt mājās.

Vēl viens aspekts: sievietes bieži sūdzas, ka vīrieši kļuvuši alkatīgi. Nekam nevar naudu izlūgties, visas cenas viņiem šķiet pārāk augstas, uz restorānu iet negrib – tas ir dārgi, pat tad, ja faktiski varētu atļauties. Kāpēc tā notiek? Ja vīrietis izteica frāzi “Ak, cik dārgs restorāns!” un sieviete atbildēja: “Iesim kaut kur citur” – viss, viņa zaudēja. Pareizā atbilde: “Varbūt te ir ļoti garšīgi, pamēģināsim?” No otras puses, ubagot dāvanas – arī veids, kā attīstīt vīrietī alkatību. Šī ir otra galējība, no kuras tāpat jācenšas izvairīties.

Trešais tipiskas sieviešu uzvedības veids, kas sabojā vīrieti – uzvedība, ko raksturo frāze “Es pati”. Es pati nomazgāšu, pagatavošu, nolikšu bērnu gulēt, sēdi vien, paej nost, netraucē, atpūties, es pati. Ļoti drīz vīrietis pierod, ka viņa palīdzība nav nepieciešama, un guļ uz dīvāna bez sirdsapziņas pārmetumiem. Viņš piedāvāja, viņam atbildēja “nevajag”, nu tad arī labi.

Patiesībā viss noved pie tā, ko es atkārtoju katrā lekcijā: nevajag paciesties, nolikt sevi zemāk par vīrieti, piekāpties. Ja tev ir nepieciešama palīdzība – saki, ja tev nepatīk viņa uzvedība – saki. Vienu reizi! Mīlošais sadzirdēs un mainīs savu uzvedību, vienaldzīgais – turpinās, it kā nekas nebūtu noticis. Darbojas arī pretējā virzienā: izlem, vai vari viņu pieņemt ar tādām īpašībām. Ja vari – pieņem, nesūdzies un nezāģē. Nevari – ej prom, nebojā nervus sev un viņam.

Lasi arī: Tikai tu esi atbildīgs par savu dzīvi: 10 karmas likumi laimīgai dzīvei

Un pēdējais noteikums: nekādas attiecību skaidrošanas citu klātbūtnē. Cilvēkos jūs esat komanda un atbalstāt viens otru. Attiecības tiek pārrunātas divatā. Un nekad nenosodi cilvēku, bet viņa rīcību. “Tu man mājās nemaz nepalīdzi” – jā. “Tu esi slinks lopiņš” – nē. Vēl jo vairāk nevar salīdzināt ar citiem cilvēkiem: “Bet kaimiņš…” vai: “Draudzenes vīrs gan…” Ja kaimiņš ir priekšnieks, bet tavs vīrs nē, tas nozīmē, ka viņš nevēlas vai nevar būt priekšnieks. Vēlies vīru-priekšnieku? Meklē, netrūkst priekšnieku – vecpuišu.

Tāpat neļauj salīdzināt sevi. Viņš vēlas tievu blondīni, bet tu esi brunete ar lieko svaru? Uz priekšu, lai meklē savu ideālu. Katrs cilvēks ir vērtīgs kopumā un nevar pieņemt raksturu, noliedzot izskatu un otrādi. Nepazemo cilvēku tāpēc, ka viņš neatbilst tavam iedomātajam ideālam un neļauj pazemot sevi.

Avots:

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment