Viņai piedzima bērns 60 gadu vecumā. Kādu likteni šobrīd piemeklēja māti un meitu

Rezultātā viņai izdevās dzemdēt veselīgu meiteni. Kleopatra piedzima 2015. gada 16. janvārī.

Kad sabiedrība uzzināja par šo notikumu, viņi sāka interesēties par Gaļinu. Viņa pat piedalījās šovā “Lai runā” (Pustj govorjat).

Kleopatrai tagad ir 5 gadi. Viņa ir ļoti laimīga meitene. Tas, ka viņas vecāki nav jauni, viņu nemaz neuztrauc.

Papildināts 10.03.2023

Kā dzīvo ģimene tagad?

 

Vienā no intervijām Gaļina Šubeņina sacīja, ka pēc meitas piedzimšanas cilvēki teica, ka bērnam būs daudz grūtību. Viņi uzskatīja, ka mazuļi nekad nesasniegs savu vienaudžu attīstības līmeni. Tomēr, neskatoties uz to, Kleopatra patiesībā ir pilnīgi vesela.

Viņa iet bērnudārzā, piedalās dažādos pulciņos. Vislabāk viņai patīk tautas deju kolektīvs. Vecāki daudz laika velta meitas audzināšanai, lai viņa kļūtu par labu cilvēku.

 

Gaļina stāstīja, ka viņas draudzenes, kas ilgstoši centās palikt stāvoklī, pēc iepazīšanās ar Kleo drīz vien uzzināja, ka ir stāvoklī.

Kad ģimene dodas pastaigā, viņi tiek uztverti kā mazbērni, vecmāmiņas un vectēvi. Cilvēki ir ļoti pārsteigti, ka Kleopatra Gaļinu sauc par mammu, bet Alekseju par tēti. Vecāki tomēr nemaz neuztraucas.

Vai ģimenei pietiek naudas?

 

Gaļina ir aizgājusi pensijā. Ar visām piemaksām kopā jūs saņemat 18 tūkstošus rubļu. Alekseja alga ir 16 000.

Maskavā to neuzskata par lielu naudu, tāpēc vecākiem ir pastāvīgi jāuzkrāj. Tomēr viņi joprojām priecājās par meitas piedzimšanu, jo viņa viņiem deva laimi.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment