Latvijas populārākie maizes produkti guvuši vairākus apbalvojumus

Konkursa “Gada preču zīme” balvas pasniegšanas ceremonijā simpātiju balvu saņēmusi A/S LATVIJAS MAIZNIEKS preču zīme “ĪSTENĀ”. Savukārt uzņēmuma “Nielsen” veiktajā ikgadējā aptaujā apbalvojumu kā veiksmīgākais jaunais produkts kategorijā “Maizes izstrādājumi” apbalvojumu saņēmis vēl viens LATVIJAS MAIZNIEKA produkts – “Grieķu jogurta maize”.

” LATVIJAS MAIZNIEKA preču zīmē “ĪSTENĀ” saņem LTRK simpātiju balvu

Svinīgā apbalvošanas ceremonijā 26. aprīlī Attīstības finanšu institūcijas (ALTUM) zālē Rīgā tika sadalītas “Gada preču zīme” konkursa balvas. Simpātiju balvu no LTRK (Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera) nominācijā “Gada preču zīme – Latvijai” saņēma LATVIJAS MAIZNIEKA preču zīme “ĪSTENĀ”. Īpaši tika izcelta šīs preču zīmes ciešā saistība ar mūsu tautas vērtībām, nacionālo lepnumu un tradīcijām.

“Latvijas simtgadē jūtamies pagodināti, ka mūsu radītā preču zīme “ĪSTENĀ” ir pamanīta un guvusi atzinību. “ĪSTENO” maižu sērijas ražošanā ļoti lielu vērību pievēršam tradīcijām un mūsu tautas vērtībām. Latvijas iedzīvotāji aizvien vairāk dod priekšroku kvalitatīviem vietējiem produktiem, kuru ražošanā izmantotas dabiskas un pie mums Latvijā augušas izejvielas. Tāpēc “ĪSTENO” maižu ražošana bija loģisks solis, lai sniegtu pircējiem to, ko viņi vēlas,” stāsta LATVIJAS MAIZNIEKA pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītājs Māris Daude.

Maižu sērija “ĪSTENĀ” gatavota pēc sentēvu metodēm no rupja maluma miltiem, izmantojot dabīgo plaucējumu un ieraugu. Produkts ir roku darbs, bez pievienotām E vielām, ar daudz šķierdvielām un zemu piesātināto tauku saturu.

“Grieķu jogurta maize” saņem Latvijas gada veiksmīgākā produkta apbalvojumu

Uzņēmuma “Nielsen” organizētajā pētījumā par aizvadītā gada veiksmīgākajiem jaunajiem produktiem LATVIJAS MAIZNIEKA “Grieķu jogurta maize” atzīta par Latvijas veiksmīgāko jauno produktu kategorijā “Maizes izstrādājumi”.

Uzņēmums “Nielsen” ik gadu organizē pētījumu par aizvadītā gada veiksmīgākajiem jaunākajiem produktiem, kurā tiek apkopoti pārdošanas dati un veikta patērētāju aptauja dažādu jauno produktu kategorijās.

Šis “Grieķu jogurta maizei” nav vienīgais apbalvojums, jo pagājušā gada izstādē “Riga Food 2017” tā ieguva pirmo vietu un zelta medaļu kategorijā “Iepakojums maizei un bakalejas izstrādājumiem”.

LATVIJAS MAIZNIEKS ir lielākā maizes ceptuve valstī, un tās pirmsākumi meklējami 1968. gadā, kad tika dibināts Daugavpils maizes kombināts. Jaunākās tehnoloģijas apvienojumā ar labākajām Latvijas maizes cepšanas tradīcijām, ļauj uzņēmuma ražotajiem produktiem saglabāt nemainīgi labu garšu un kvalitāti. Tumšās maizes “Zeltene” un “Īstenā”, baltmaize “Galda”, sēklu maizes “Pavasara”, tostermaize “Vita!” ir iecienītākie produkti. Šogad LATVIJAS MAIZNIEKS nāk klajā ar jaunu zīmolu “Maiziņš”.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment