Latvijas prezidenta sieva Iveta Vējone nodemonstrē perfekta stila paraugstundu vizītē Vācijā – sajūsmā pat vācieši

Uzsākot valsts vizīti Vācijā, Valsts prezidentu Raimondu Vējoni un viņa kundzi Ivetu, oficiālajā sagaidīšanas ceremonijā savā rezidencē Berlīnē sveica Vācijas prezidents Franks Valters Šteinmeiers un Elkes Bīdenbenderes kundze.

Valsts prezidentam Raimondam Vējonim un Ivetai Vējonei, kurus pavadīs valdības pārstāvju un uzņēmēju delegācija, paredzēta plaša programma Berlīnē, Hamburgā un Līneburgā, aptverot gan valstu politisko, ekonomisko un kultūras sadarbību, gan kopīgā vēsturiskā mantojuma saglabāšanu.

Foto: AFP/SCANPIX/LETA

Latvijas valsts pirmā lēdija publiskos pasākumos vienmēr apbur ar valdzinošu izskatu un aristokrātiski elegantajiem tērpiem. Arī ierodoties Berlīnē Ivetas Vējones kundze pārsteidza ar satriecošu, pavasara sezonai aktuālu, košu tērpu. Iveta Vējone, kā ierasti, nodemonstrēja ļoti elegantu un ieturētu stilu – viņa bija izvēlējusies koši oranžu mēteli, ko papildinājusi ar miesaskrāsas elegantām augstpapēžu kurpēm un pieskaņotu klaču.

Jāatzīst, ka Ivetas Vējones izvēlētais mētelis nedaudz atgādināja Keitas Midltones tērpam, ko viņa bija izvēlējusies 2018. gada sākumā, apmeklējot Lielās Ormondas ielas bērnu slimnīcu un bija tērpusies košā zīmola Bodenas kleitā un mētelī.

Foto no Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa un viņa kundzes Ivetas vizītes Vācijā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment