Lietas, kuras dara ikviens, kuram ir jaundzimušais!

Bērns ir liela atbildība, nemiers un prieks. Ko tu izjūti visvairāk, tas ir atkarīgs no tevis. Visiem vecākiem ir savi ieradumi un lietas, kuras viņi dara, kad viņu dzīvē ienāk mazulis. Pārbaudi, cik un kuras darbības arī tu esi veicis, esot bērna vecāks!

  1. Atļaujot paturēt rokās mazuli kādam no ģimenes, tu izvēlies, kuram ģimenes loceklim tu uzticies vairāk un kuram- mazāk.Trusting some family members more than others to hold the baby.
  2. Tu uzņem “mākslas” foto ar sava bērna pēdām, rokām ausīm un visu pārējo.Taking "artsy" photos of your baby's toes, fingers, ears.
  3. Tu nejūties 100% pārliecināts, kad tu pārvieto bērnu no vienas istabas uz otru.Not feeling 100% confident when carrying the baby from room to room.
  4. Tu pārkāp jebkuru sociālo tīklu likumu, kuriem tu biji apsolījies sekot. Tu tik ļoti vēlies ielikt savā sociālo tīklu portālā vēl pār desmit sava mazuļa bildes, jo viņš taču ir tik piemīlīgs!
  5. Tu reizēm piedzīvo “Viss! Es vairs to nevaru izturēt!” brīžus.
  6. Tu izmanto savu mazuli kā attaisnojumu, :“Piedod, es tev nevarēju atbildēt, es mainīju bērna autiņbiksītes.” Īstenībā tu vienkārši biji pārāk aizņemts spēlējot Candy Crush.
  7. Tu domā, ka tieši tavs mazulis ir visjaukākais, vispiemīlīgākais, vissmaidīgākais un, ka visi tevi par to apskauž.Thinking your baby is cuter than other babies.
  8. Tevi pārņem panika, kad sabiedriskā vietā kāds tava zīdaiņa tuvumā nošķaudās.
  9. Tu nebeidz vien fantazēt par to, kādas lietas jūs kopīgi darīsiet nākotnē, ļoti tālā nākotnē.
  10. Tu runā par to, pēc kā tavs zīdainis izskatās, kuram viņš ir līdzīgs. Kad īstenībā viņš izskatās tikai pēc vienkārši zīdaiņa. “Viņš izskatās gluži kā tēvocis Jānis! It kā.”

Avots: buzzfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment