Lietas, no kurām vajag atteikties sievietēm 50+, pat ja ļoti gribās

Lietas, kas ir izmēru par mazu

Ja pielaikojot redzat, ka apģērbs ir par šauru, palūdziet pārdevējam tādu pašu lietu, bet lielākā izmērā. Ja apģērbs ir mazs, tad tā īpašnieks jutīsies ierobežots.

Šāds apģērbs arī uzsvērs visus figūras trūkumus. Labāk izvēlēties brīvu apģērbu. Oversize apģērbs jau sen ir iecienītas gan jaunu, gan gados vecāku sieviešu vidū.

Šādā veidā koptēls kļūs stilīgs, un visi trūkumi tiks droši paslēpti.

Caurspīdīgs apģērbs

Caurspīdīgas vai mežģīņu lietas, manuprāt, ir slikts pirkums. Man šķiet, ka tādas drēbes nevajadzētu pirkt gan vecākām sievietēm, gan jaunām meitenēm.

Tas vairs nav modē. Pat ja figūra ir ideāla, šāds tēls izskatās vulgārs. Un vecākai sievietei šādas lietas noteikti izskatīsies smieklīgi.

Domāju, ka caurspīdīgas blūzes vietā labāk pirkt parasto klasisko, tad jūs noteikti neizgāzīsieties.

Džinsu bikses ar zemu jostas vietu

Ja godīgi, es nekad neesmu redzējis sievieti, kas labi izskatītos biksēs ar zemu jostas vietu. Protams, skaistules uz glancēto žurnālu vākiem neskaitās.

Tomēr, esmu pārliecināts, ka arī tur darbojas retušētājs, lai uzburtu tādu tēlu.

Šis modelis izkropļo figūru, kājas šķiet īsākas un resnākas, un vēders arī izceļas. Tāpēc šos džinsus nav vērts pirkt. Turklāt tie vairs nav modē.

LASI VĒL: Mūžībā devusies slavena Krievijas aktrise

Jauniešu apģērbs

Pusaudžiem domātās lietas nav labākā izvēle sievietēm vecumā virs 50 gadiem. Šādi garderobes elementi dāmu nepadarīs jaunāku.

Nobriedusi sieviete jauniešu drēbēs izskatīsies smieklīgi. T-krekli ar multfilmu varoņiem, daudzkrāsainas zeķubikses, īsi svārki – lietas, kas kategoriski nav piemērotas pieaugušām sievietēm.

Jūs pat varat godīgi atzīt, ka šāds tēls izskatīsies atklāti stulbi. Turklāt sieviete izskatās pat vecāka par saviem gadiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment