Liktenīga nesaderība: astrologi nosauca visnelaimīgākos zodiaka pārus

Mežāzis un Zivis

Vēl divas vienkārši brīnišķīgas zīmes, bet tomēr atšķirīgi, ir Zivis un Mežāzis. Viņi nevar būt kopā. Fakts ir tāds, ka šie ir divi skaidri izteikti līderi. I

kviens ne tikai aizstāvēs savas pozīcijas un pārākumu, bet arī pastāvīgi saskarsies ar finansiāliem strīdiem.

Tātad Mežāzim vienmēr trūkst naudas, un Zivis pārmet partnerim nepamatotus tēriņus.

Šiem diviem ir pilnīgi atšķirīga pieeja svarīgiem jautājumiem.

Ja Mežāzis dzīvo šeit un tagad, tad Zivis veido tālejošus plānus un sapņo par laimīgu un pārtikušu nākotni. Šādas attiecības vienkārši ir lemtas neveiksmei.

Vēzis un Auns

Vēl viens pāris, kuram nav lemts laimīgi pastāvēt līdz mūža galam, ir Vēzis un Auns. Vēžiem, tāpat kā gaisā, ir nepieciešams mājas komforts un personīgais komforts.

Šīs zīmes pārstāvjiem ir ļoti maz draugu, jo viņi ir ļoti noslēgti cilvēki. Viņi sēž savā čaulā un atveras tikai tuvākajiem cilvēkiem. Runājot par Auniem, viņi ir ļoti emocionāli cilvēki, kuri rada lielu troksni ap sevi.

Viņiem patīk tusēt kompānijās un viņi nesteidzas doties mājās. Vairākas reizes mēģinājis ievilkt Vēžus uz ballīti, Auns beidzot atsakās no šī neveiksmīgā pasākuma.

Tam seko nesaprašanās, pārmetumi, strīdi un beigu beigās pārtraukums.

LASI VĒL: Lai padzīvotu sev, Inga atteicās no jaundzimušā dēla. Vīrs nolēma, ka viņa viņam nav vajadzīga

Skorpions un Lauva

Visbeidzot, vēl viens neveiksmīgs pāris ir Lauva un Skorpions. Abi mīl uzmanību un slavu. Viņu savienība jau no paša sākuma atgādina sacensību par pārākumu, par labāko vietu zem Saules.

Abi partneri nemitīgi lepojas, velk segu sev pāri, piedēvē sev uzvaras un iedomātus nopelnus. Šajās attiecībās valda haoss.

Lauvas, protams, cenšas visu kontrolēt un apgrūtināt savu partneri, taču Skorpioni pret to iebilst visos iespējamos veidos. Galu galā viņi nevēlas paciest kāda cita vadību.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment