LNT žurnāliste/dziedātāja Agnese Šīrante atlabst pēc mugurkaula lūzuma; Jāiemācās palūgt un pateikt

Jau vēstījām, ka vasaras sākumā, filmēšanas laikā neveiksmīgi krītot, LNT žurnāliste un dziedātāja Agnese Šīrante salauza četrus muguras skriemeļus plaušu apvidū. Stingrā gultas režīmā lielāko daļu vasaras Agnese pavadīja laukos un šobrīd žurnālam “Kas Jauns” atklāj, ka vienmērīga elpošana vēl aizvien nav atgriezusies, raksta la.lv portāls kokteilis.lv.

“Jūnijā un jūlijā lielākoties gulēju, nedrīkstēju celties sēdus. Par laimi, siltā vasara man nepaskrēja garām, jo varēju gulšņāt saulītē. Kājās celties un staigāt varēju apmēram stundu dienā, pārējais laiks bija jāpavada gultas režīmā.”

….

(raksta turpinājums zemāk)


Aigars Grāvers pēc 30 gadiem satiek savu pirmdzimto; Kā tēvs ar dēlu mēs jau sen esam viens otru pazaudējuši…

Bija jāpaiet tieši 30 gadiem, lai grupas “Jumprava” mūziķis Aigars Grāvers (57) satiktu savu dēlu Ilvaru. Kā atklāj žurnāls “Kas Jauns”, Ilvars ir dzimis Aigara pirmajā laulībā ar jaunības dienu mīlestību Ilvu, kura bija tikko vidusskolu beigusi astoņpadsmitgadniece. Laulībā pāris nodzīvoja nepilnu gadu, jo tikai dažas dienas pēc Ilvara piedzimšanas Ilva nomira, raksta la.lv portāls kokteilis.lv

Visu rakstu vari izlasīt, spiežot ŠEIT


Grūtākais bijis pieņemt, ka daudzas lietas, ko ierasts darīt, pašai vairs nebija pa spēkam un nācies lūgt palīdzību. Piemēram, izmazgāt matus, sakopt māju… “Tas ir grūtākais – pēkšņi nonākot uz gultas, uzticēties citiem, saprast, ka nav jāmetas darīt katru sīko darbiņu pašam, bet jāiemācās palūgt un pateikt,” atzīst Agnese.

Šobrīd viņa ir pārliecināta, ka šādas situācijas nenotiek nejauši un tās liek paraudzīties uz notikumiem no cita skatupunkta – izvērtēt paveikto, novērtēt līdzās esošos cilvēkus, mīlēt un sargāt sevi mazliet vairāk.

Pagaidām gan nav zināms, kad konkrēti Agnese atgriezīsies televīzijā – tas notikšot lēnām un pakāpeniski. Šobrīd svarīgākais ir iziet rehabilitācijas programmu. Jau zināms, ka mugura nav īsti saaugusi un būs dažādi fiziskie ierobežojumi – Agnese nedrīkstēs sportot, neko smagu celt, ilgstoši sēdēt un skriet.

Lasi arī: Izskatīgā latviete Diāna Kubasova slepeni apprecējusies ar Vairas Vīķes – Freibergas bijušo miesassargu

Atveseļošanās laiks vēl nav zināms, bet žurnāliste pieļauj, ka būs lietas, kas būs jāievēro visu atlikušo mūžu.

To, ka agnese nezaudē optimismu var redzēt arī pēc viņas ierakstiem sociālajos tīklos! Lūk apraksts pie vienas no viņas burvīgajām bildēm:

“Šodien sapucējos🙈 Jo manam Artim svētki. Šovasar gan visas ballītes bez manis, bet gan jau… es izveseļošos un tad, apsolu, mīļie, ballēsim uz nebēdu🦋 Bet kamēr es ballējos lienot un veļoties pa gultu ir daudz.. daudz laika iemācīties paļāvību..uzticēties..Kamēr vien mūsos pulsē dzīvība, mūsos pulsē mīlestība un tā ir mūsu īstā daba. Būt mīlētam ir dāvana, dzīves brīnums, par ko varam būt vienīgi pateicīgi, saviļņoti un bezgalīgi laimīgi. Un es no visas sirds šajā laikā novērtēju Jūsu mīlestību, visus sveicienus, labās domas, draudzīgās telefonsarunas, spēku, ko saņemu no katra mīļa apciemojuma un draugus, kuri man atved labas grāmatas🙃 Paldies, ka Jūs man esat❤️ Ar mani viss būs labi!”

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kas būs pirmais, ko Zane darīs pēc izveseļošanās (+ Foto no viņa jaunās ikdienas)

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment