Lūk, kas tev jādara, ja vēlies pēc iespējas ātrāk uzlādēt telefonu!

 

Izslēdz paziņojumus

Noteikti arī tavs telefons ik pa laikam izsūta paziņojumus no dažādām aplikācijām, piemēram, WhatsApp, Facebook, Tinder. Tas nozīmē, ka tehniski tavs telefons nekad neatpūšas – tas vienmēr ir aktīvs. Dodies uz telefona iestatījumiem un izslēdz paziņojumus – telefona lādēšanas laikā tas pamatīgi paātrinās uzlādes procesu.

Ieslēdz “lidojuma režīmu”

Lidojuma režīms ir jāieslēdz lidojumu laikā, tomēr tas nebūt nav vienīgais šī režīma pielietojums. Šī režīma laikā tev nepienāk paziņojumi, īsziņas, zvani – pilnīgi nekas, kas arī nozīmē to, ka uzlādes process būs daudz ātrāks.

Attēlu rezultāti vaicājumam “phone flight mode gif”

Turi telefonu vēsā vietā

Lai ierīce darbotos normāli, tai ir jāatrodas vēsā vietā (un tas neattiecas tikai uz telefoniem). Citādākā gadījumā ierīce var pārkarst, ļaunākos gadījumos izkausējot ierīces elektrisko sistēmu. Kad telefons ir karsts, tam nākas darboties pastiprināti, lai atdzesētos, tādēļ izņem to no kabatas un noliec vēsākā vietā – tā tas patērēs mazāk enerģijas.

Lasi vēl: Kurā rokā jātur telefons, lai tas labāk darbotos? Izrādās, tas ir svarīgi!

Investē labā lādētājā

Ir dučiem dažādu lādētāju plaģiātu, kas ir jāmaina ik pēc mēneša. Protams, tie ir mazliet lētāki, tomēr, padomājot par to, cik daudz reižu nāksies lādētāju mainīt, ja būsi to pircis par lētu naudu, šajā ieguldījumā nav nekādas jēgas – lētāk sanāk vienreiz nopirkt kvalitatīvu lādētāju, kas kalpos ilgāk un arī uzlādēs telefonu ātrāk.

Samazini ekrāna spilgtumu

Ja 24/7 ekrāna spilgtums ir uzlikts uz pašu augstāko, tas ir milzīgs slogs telefona baterijai (nerunājot par tavām acīm). Gan telefona lietošanas, gan lādēšanas laikā samazini ekrāna spilgtumu – tas pamatīgi taupīs baterijas enerģiju.

Attēlu rezultāti vaicājumam “phone brightness gif”

Avots: viralthread.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment