Lūk, kas tev jāmaina dzīvē, balstoties uz savu zodiaka zīmi; ja esi to jau izdarījis – vēl jo labāk

VĒRSIS 

Ja esi nelaimīgs par to, kur dzīvē atrodies, tu esi vienīgais, kurš to var mainīt. Tu laimīgs kļūsti tikai tad, kad lietas ir perfektas. Ar viduvējībām tev nepietiek. Tas ir tamdēļ, ka kopā pārāk jaucas tavs radošums ar ietiepību. Tava stila izjūta liek tavai dvēselei dziedāt, bet visam apkārt ir jābūt ideālam – ar neko citu tu nesamierināsies. Ja gribi izrauties no rutīnas, maini savu garderobi, paņem atvaļinājumu, piesakies kursiem.

DVĪŅI 

Tu esi kādreiz domājis, kādēļ esi tik ļoti nelaimīgs? Tas tādēļ, ka tu vienkārši nespēj koncentrēties. Dvīņi, jums apkārt “peld” tik ļoti daudz dažādu radošu ideju, kā arī papildus enerģija tevi nekad nepamet, bet problēma ir tā, ka tu nezini, kā to visu izmantot savā labā. Lai tiktu ārā no sava neapskaužamā stāvokļa, centies koncentrēties uz vienu lietu, līdz tā tiek pabeigta. Izej tai cauri un tad ķeries pie otras idejas.

VĒZIS 

Tu esi daudz par emocionālu un tu ļauj visām drāmām, kas skar draugus un ģimeni ietekmēt tavu spēju justies laimīgam. Dažkārt tu jūties nožēlojams to cilvēku dēļ, kuri tev ir apkārt. Ja tu nevelti laiku tam, lai dibinātu ciešāku saikni ar cilvēkiem, kuri tev ir pareizie, tas tev atņem tik ļoti nepieciešamās emocijas un enerģiju. Iespējams, ir pienācis laiks no savas dzīves izdzēst dažas tās drāmu karalienes, lai varētu sākt justies relaksētāks un mierīgāks. 

LAUVA 

Nabaga Lauviņas. Viņas definē sevi ar lietām, kuras spēj noturēt līdzsvarā un konstanti, tomēr reti kad saprot, ka pasaule, kas viņām ir apkārt, visu laiku mainās. Ja jūties neapmierināts ar savu dzīvi, domā, ka nekur dzīvē nenonāksi, lai arī cik ļoti mēģinātu, tad tev ir jāmaina skats uz apkārtējo pasauli. Tev ir jānomierinās, ļauj lietām ritēt savu gaitu – ar laiku sapratīsi, ka viss nav tik briesmīgi, kā tev šķiet.

JAUNAVA 

Tev tiešām rūp, ko par tevi un lietām, ko tu dari, domā citi. Tas ir jauki, ka piešķir citu domām tik lielu nozīmi un domā, ka viss, ko citi saka ir kā Dieva vārdi. Bet zini? Dažkārt tās lietas, ko domā, dara un grib citi, nav tās pašas, kas ir vajadzīgas tev, tādēļ bieži vien tu sāc justies nožēlojami. Ļauj sev justies kā kaut kam īpašam, pārstājot klausīties un skatīties uz citiem – neviens cits nevar vadīt tavu dzīvi.

SVARI 

Visa pamatā ir balanss. Mēs visi zinām, ka dzīvot kā Svariem ir dzīvot tā, lai vienreiz viss būtu perfektā līdzsvarā. Un tādēļ nav nekāds brīnums, ka Svari jūtas briesmīgi tad, kad viņi vēl nav spējuši atrast tās lietas, kas viņu dzīvei piešķir balansu. Runa ir par tādām dzīves jomām kā darbs un attiecības. Iemācies ņemt un dot mazliet vairāk, un lietas sāks tevi mainīt. Un visu pēc kārtas – kādu dienu tu tur nonāksi.

SKORPIONS 

Pārstāj dzīvot iedomu pasaulē. Tava dzīve ir neveiksmīga, jo tu nespēj saprast, ka tavas domas ir tikai domas. Tā nav realitāte. Pārstāj būt tik introspektīvs, māņticīgs un naivs – piecelies kājās un uzvedies kā pieaudzis cilvēks. Tikai tāpēc, ka tu sevi esi pārliecinājis par to, ka kaut kas notiks vai ka kaut kas ir taisnība, nenozīmē, ka tas tā arī ir. 

STRĒLNIEKS 

Ja tu domā, ka tava dzīve ir briesmīga, tā noteikti arī ir. Un iemesls tam ir pilnīgi skaidrs. Tu vienkārši nespēj apsēsties un vienkārši atvilkt elpu. Tu visu laiku kaut kur skrien, sacenties, nervozē, dari visas lietas reizē – bet tas tev neko nedod. Pacenties noskatīties filmu līdz galam bez kustēšanās un tiešām koncentrēties uz tās stāstu. Sāc ar kaut ko mazu un strādā pie tā, lai pats augtu – sapratīsi, ka to itin labi var izbaudīt.

MEŽĀZIS 

Tev viss grozās ap to, ka visam ir jābūt vienkārši normāli. Tev ir nepieciešamas dažādas ērtības – silta māja, stabils darbs, otra pusīte, kura sagaida mājās un apziņa, ka tev vienmēr būs stabila vieta, kur pakrist. Ja tev nav šāda veida ērtību, tu neesi tu pats. Tu nespēj nomierināties. Labākais padoms tev ir tas, ka, ja jūties tā, it kā kaut kas pietrūktu, apsēdies un padomā par lietām, kas tev ir. Pārējais vienkārši pats saies savās vietās.

ŪDENSVĪRS 

Ūdensvīriem ir daudz ko pierādīt. Viņš vienmēr cenšas pārspēt citus, uzvarēt sacensībās, pabraukt garām tai lēnajai mašīnai labajā joslā, uzcelt skaistāku māju nekā citiem, nopirkt stilīgāku mašīnu. Nav nekāds brīnums, ka jūties slikti. Vienkārši nomierinies! Dzīve nav sacensības. Tev nav jāiegūst 1.vieta dzīvē – un tu nekad arī to neiegūsi, tādēļ tev ir ieteicams sev nostādīt reālākus mērķus. 

ZIVIS 

Nabaga Zivtiņas. Dzīve jau nemaz nav tik briesmīga, bet tev vajag ko tādu, kas to padarīs interesantāku. Ja nejūties laimīgs, tas nozīmē, ka tev nav nekā, kas pildītu tavu sirdi un dvēseli. Tomēr tev to visu ir vajadzīgs piepildīt, citādāk nespēsi būt apmierināts ar to, kas tev ir. Un tas ir pavisam vienkārši – atrodi sev hobiju, lietu, kas ir tiešām tuva. Izpalīdzi draugam, piesakies darīt ko tādu, ko nekad neesi darījis, iemācies jaunu valodu.

Avots: topratedviral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment