Lūk, kuras mobilās aplikācijas nodod, ka tava otrā pusīte tevi krāpj!

Private Photo
Ja jūs vēlētos pārbaudīt sava mīļotā/-ās uzticību sev, vai jūs iedomātos vērt vaļā fotoaparātu? Tieši tā, noteikti neiedomātos. Reizēm aplikācija “Private Photo” pēc ikonas atgādina kalkulatoru, taču, līdzko tiek ievadīta parole, var atvērt slepenu fotogrāfiju glabātuvi, kas nekad neparādīsies telefona galvenajā galerijā.

Tiger Text
Lai gan aplikācija “Tiger Text” sākotnēji tika izveidota un izmantota biznesā, tie, kas krāpj savas otrās pusītes, ļoti ātri iemācījās šo aplikāciju izmantot savā labā. Tas palīdz lietotājiem slēpt un neuzrādīt gan zvanus, gan ziņas no noteikta lietotāja (piemēram, mīļākā). Kad kāds, ko jūs nevēlaties, cenšas jums, piemēram, piezvanīt, viņam tiek paziņots, ka abonents pašlaik nevar atbildēt uz jūsu zvanu.

Nosy Trap
Ja jums ir romāns ar kādu citu, un jūs baidāties, ka jūsu partneris var to atklāt, “Nosy Trap” palīdzēs jums noķert vispirms viņus, līdz viņi būs paspējuši to izdarīt ar jums. Ja atstājat šo telefonu bez pieskatīšanas, ieslēdziet šo aplikāciju. Brīdī, kad kāds centīsies jūsu telefonu atbloķēt, tas automātiski nofotografēs šo cilvēku.

Fox Private Message
Ja jūs redzat, ka jūsu partneris krata savu telefonu, esiet vērīgi, jo, iespējams, ka tiek izmantota “Fox Private Message” aplikācija – šī aplikācija izdzēš visas ziņas brīdī, kad telefons tiek kratīts. Turklāt šis pielikums telefonā tiek paslēpts, līdzko jūs uzstādījāt konkrētu kontaktu par privātu. Visas ziņas no šī cilvēka turpmāk pienāk pa taisno šajā pielikumā, nevis kopējā paziņojumu mapītē.

Lasi vēl: Apjomīgā pētījumā atklāti vecumi, kuros cilvēkiem ir lielāka nosliece uz krāpšanu!

Avots: revolucija.eu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment