Lūk, kā strādā 500 kilogramus smags ķermenis

36 gadus vecā Imana Ahmada Abdulati no Aleksandrijas pilsētas Ēģiptes ziemeļos jau 25 gadus (kopš 11 gadu vecuma) nav pametusi mājas savu svara problēmu dēļ.

Sievietes ģimene uzskata, ka 11 gadu vecumā Imana cieta no triekas, pēc kuras viņa kļuva saistīta pie gultas un sāka ātri pieņemties svarā.
Sievietes ģimene uzskata, ka 11 gadu vecumā Imana cieta no triekas, pēc kuras viņa kļuva saistīta pie gultas un sāka ātri pieņemties svarā.

Viņai nepieciešama palīdzība, dodoties uz tualeti, jo pati staigāt sieviete vairs nespēj.

Jau piedzimstot Imana svēra 5 kilogramus. Viņai tika diagnosticēta elefantiāze – parazītiska infekcija, kas izraisa ārkārtīgu ekstremitāšu pietūkumu.

pay-iman-ahmad-abdulati

Radinieki apgalvo, ka mediķi iepriekš arī konstatējuši, ka Imanas problēmu cēlonis ir pārmērīga šķidrumu uzkrāšanās organismā. Tas nozīmē, ka viņas ķermenī ir daudz lieka ūdens.

Jau piedzimstot viņa svēra 5 kg.
Jau piedzimstot viņa svēra 5 kg.

Pastāv bažas, ka sieviete varētu nomirt, ja viņu neizdosies pārvietot uz slimnīcu Kairā, lai veiktu ārkārtas operāciju.

Lasi vēl: Traģisks stāsts: Mans vīrs ir varonis, bet es gribu, lai viņš nomirst

Svara problēmu dēļ Imana nekad nav apmeklējusi skolu, kā arī jaunībā viņu negatīvi esot ietekmējusi tēva nāve.

Avots: mirror.co.uk

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aiva</cite>

    Lasījāt par Bingo dīvainībām ar viņu laimes ratu? Tāpēc es izvēlos piedalīties loterijās tikai ārpus Latvijas. Starp citu – iesaku Izmēģināt Lotto brokeru platformu – Tāpat kā pērc apdrošināšanu savam auto pie apdrošināšanas brokera, kurš piemeklē tev izdevīgāko piedāvājumu, vari iegūt pieeju pasaules lielākajām loterijām caur loteriju brokeru platformu – ātra reģistrācija, droša datu šifrēšana ar SSL tehnoloģiju, iespēja izvēlēties likmi atbilstoši savam maciņam, vērot izlozi tiešsaistē. Šis ir veids, kā izmainīt savu dzīvi! Noķer savu veiksmi! http://bit.ly/2dviLen

Leave a Comment