Mācītājs liek sievietei darīt ŠO, iestāstot viņai, ka tā viņa tiks pie “svētā piena” – šausmas!

59 gadus vecais mācītājs par “svēto pienu” bija uzdevis savu spermu un tā iegūšanai lika ticīgām sievietēm veikt viņam orālo seksu. Viņš solīja attīrīšanos un dziedināšanu caur šo “svēto pienu”. Pašlaik mācītājs atrodas apcietinājumā par vairāku sieviešu izvarošanu.

Mācītājs uzstāja, ka viņa reproduktīvie orgāni ir Dieva svētīti un to piens ir Svētā gara dāvāts. Viņš pārliecināja ticīgos, ka Dievs cilvēka ķermenī var ienākt tikai caur mutes dobumu un pēc dievkalpojuma aicināja sievietes veikt viņam orālo seksu un dzert viņa spermu.

Un vēlāk izrādījās, ka viņš šādi izmantojis ir ne tikai ticīgās sievietes pēc dievkalpojuma, bet arī devies “izbraukumos” pie senioriem, kuri sūdzējās par savu veselību un biznesmenēm, kuras ticēja, ka mācītāja svētība uzlabos biznesu.

Jau laiku apkārt klīda runas, ka mācītāja metodes ir visnotaļ dīvainas, taču tikai vienai sievietei pietika drosmes šo informāciju atklāt policijai un tā sāka izmeklēšanu. Mācītājs tika pieķerts nozieguma vietā, berzējot savu dzimumlocekli pret kādas vietējās biznesmenes seju un neizrādīja nekādu pretestību aizturēšanas brīdī. Viņš pat pajautāja policistiem pa ceļam uz iecirkni vai viņi vēlas pievienoties viņa debesu valstībai….

Lasi vēl: 18 neveiklākie gadījumi, kas notikuši bērēs un liks tev izsaukties: “Ak, Dievs!”

Avots: businessguideafrica.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment