Madara Repše vēršas pēc palīdzības pie Jūlija Krūmiņa; Tu nokritīsi no krēsla, kad uzzināsi kādu sliktu atbildi viņa saņēma

Einara Repšes meita Madara Repše-Šterna jau labu laiku bija pavadījusi Spānijā, kur baudījuii sauli, mieru un brīvību.

Ekspolitiķa Einara Repšes meita, māksliniece Madara Repše Šterna, kopā ar mīļoto Armandu jau pirms 2023. Jaunā gada sagaidīšanas bija devusies uz Spāniju. Madara bija dalījusies sociālajos tīklos, atzīstot, ka kādu laiku plāno uzskatīt tieši Spāniju par savām mājām.

 

Tāču, Madarai ir iedzimts gremošanas org**u sistēmas defekts, ko dia***zēja Nīderlandē pirms dažiem gadiem. Šobrīd viņa dzīvo Latvijā un turpinās ārs**ties.

“Jā, ar ve***ību un visu ir smagi. Ceru, ka tas nav vairs dzīvības glābšanas līmenī, bet tuvu tam visam gan. Ār***šana man norit visu laiku, tikai nāca klāt vēl lietas, un viss aiziet pa ķēdīti.

Viņa atzīst, ka pašlaik šķiet, ka viss notiek vienlaikus un tas ir visgrūtākais un tumšākais pārbaudījums par to, cik daudz cilvēks spēj paciest.

Madara atklāj, ka viņai nav viegli vēlreiz publiski lūgt iedzīvotājus ziedot, tāpēc viņa cenšas iegūt naudu ār***šanai, pārdodot savas fotogrāfijas.

“… Ir steidzami, bet vēl ir cerība. Es patiešām vajadzētu vairāk darba – pasūtījumi fotogrāfijām, lai varētu nopelnīt vairāk. Būšu ļoti pateicīga par jebkādu atbalstu, iegādājoties manas fotogrāfijas,” aicina Madara līdzcilvēkus.

 

Austrumu prognoze nedēļai no 2024. gada 18. līdz 24. martam: gaidiet globālas izmaiņas!

Ik dienas ekspolitiķa Einara Repšes meitas fotogrāfes Madaras Repšes-Šternas dzīve turpinās, viņa cenšas uzlabot savu ve**lības stāvokli. Viņa atzīst, ka ikdiena ir izaicinoša, bet viņa priecājas par laimi, ko piedzīvo, būdama kopā ar savu vīru.

 

 

Māksliniece Madara Repše-Šterna un viņas vīrs Armands bieži dalās ar savām jūtām publiski, atspoguļojot savu laimi sociālajos tīklos. Viņi ir kopīgi radījuši mākslinieciskas fotogrāfijas, lai atzīmētu divu gadu laulības jubileju.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Lasi arī: Kā stilīgi saģērbties šajā sezonā – Top 10 aktuālās pavasara modes tendences

Nesen medijos izskanēja ziņa, ka Madara Repše, izmisuma vadīta, centās vērsties pie pazīstamā miljonāra Jūlija Krūmiņa. Ko viņš atbildējis?

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment